DRAGANA MIRKOVIĆ PROŠETALA STAZOM SLAVNIH, Pevačicu čeka velika turneja u Americi a za to vreme društvo joj pravu prijatelj Žan Klod Van Dam
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Dragana Mirković je sa suprugom Tonijem Bijelićem pre nekoliko dana stigla u Ameriku gde će tokom sledećih nedelja imati koncertnu turneju, a prva destinacija bio im je Holivud gde ih je dočekao njihov dugogodišnji prijatelj Žan Klod van Dam.

Filmska zvezda se u maniru dobrog domaćina potrudio da lepo ugosti Draganu i Tonija pa im je pokazao znamenitosti među kojima je legendarni Kineski teatar kao i Staza slavnih. Dragana i Toni uživali su u razgledanju fabrike snova, a društvo im je pravila i poznata plesačica i glumica ukrajinskog porekla Marina Mazepa.

Dragana će prvi koncert održati trećeg februara u Finiksu odakle se seli u Njujork, a za čitavu američku turneju folk carice, na kojoj će održati šest koncerata, vlada nezapamćeno interesovanje.

ŠTA SE DESILO SA KIM KARDAŠIJAN. PORED ONAKVIH OBLINA SADA JE SVE SITNIJA I SITNIJA, ONO PO ČEMU JE BILA PREPOZNATLJIVA VIŠE SE NE PRIMETI (FOTO)

 

Komentari (0)

Loading