POSLEDNJA PROCENA BOGATSTVA DRAGANE MIRKOVIĆ IZNOSI 100 MILIONA DOLARA Na ovaj način je pristizao novac
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Ime Dragane Mirković pronaći ćete u muzičkim pričama, ali i na listama najbogatijih javnih ličnosti, kako u regionu tako i u Evropi.

Njeno bogatstvo tema je razmatranja brojnih stranih sajtova koji procenjuju imetak poznatih. A kada se pogleda čime se bavi i čime raspolaže pevačica, dobije se odgovor šta joj je donelo milione i milione dolara.

Foto: Printscreen/instagram

 

Dragana koja je karijeru počela osamdesetih godina i koja je do 2017. objavila 21 album, zarađuje i od svoje osnovne profesije- pevačke.

Iako su internet i Jutjub, kao njegov kanal, značajno umanjili prihode od prodaje CD-ova, među Draganinim obožavaocima ima veliki broj onih koji i danas do omiljenih pesama dolaze na stari način, kupovinom diskova.

Kada je u pitanju najpopularniji kanal na internetu, Jutjub, Dragana i na njemu ima svoj zapažen prostor. Došla do 100.000 pratilaca, a onda je taj broj i premašila.

Foto: Printscreen/instagram

 

Ne računajući troškove internet usluga, fanovi do njene muzike dolaze besplatno, a kako viidmo na njenom zavničnom kanalu, njeni spotovi i snimci koncerata privlače reklamne kuće, što njoj donosi nezanemarljivu dobit.

Ipak, daleko značajniji izvori prihoda jesu oni koje stvaraju zajednički poslovni potezi nje i njenog supruga Tonija Bjelića. Na prvom mestu, to je televizija "DM SAT",komercijalni TV kanal na čijem čelu se nalazi pevačica.

Kablovsku i satelitsku televiziju Dragana i Toni osnovali su još 2005. godine u Požarevcu. Brzo su došli do lista najgledanijih kanala, izborivši se za prestižno mestu u moru komercijalnih televizijskih stanica. Iza njih je već preko 13 godina uspešnog rada, a nesumnjivo je popularnosti "DM SAT-a" doprinela Draganina popularnost (televizija nosi inicijale njenog imena i prezimena).

Ključ Draganinog bogatstva prema poslednjoj proceni sajta "Net Worth Celebrities" iznosi 100 miliona dolara, jeste i firma za prodaju luksuznih automobila majbah. Među mušterijama je veliki broj njenih kolega, a pre nekoliko godina svoj "primerak" automobila kupili su Lepa Brena i Slobodan Živojinović i to za 150.000 eura.

Foto: Printscreen/instagram

 

Pevačica ne krije da je odličan poznavalac ove marke vozila, ali i da je njen muz Toni ipak, daleko veći stručnjak od nje.

Budući da je Bjelić koji sa Draganom ima ćerku Manuelu i sina Marka, celokupnu imovinu prepisao na suprugu, Draganinim vlasništvom smatra se i skupocena vila u Beču, ukrašena Svarovski kristalima, ali i dvorac nadomak austrijske prestonice koji je porodica Bjelić-Mirković nakon kupovine u potpunosti renovirala.

Sajt "Alpja Life" koji je Draganu uvrstio u prebogate javne ličnosti trenutno radi najnoviji presek njenog bogatstva. Da li će rezultat premaštiti ovih 100 miliona dolara?

EKSPLICITNE FOTOGRAFIJE Teodora Džehverović se skinula pa prozvala bivšeg: OVO TI TREBA!(FOTO)

Komentari (0)

Loading