EVO KOLIKO KOŠTAJU ANDREANINE PERIKE Pevačica na kosu daje ogroman novac  OD CIFRE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI!
Alo

Andreana Čekić pre par godina odlučila je da umesto čestih odlazaka kod frizera, investira u nekoliko perika i tako uvek ima "frizuru".

EVO KOLIKO KOŠTAJU ANDREANINE PERIKE Pevačica na kosu daje ogroman novac  OD CIFRE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI!

Alo

 

Ona je kupila nekoliko perika od prirodne dlake i za njih iskeširala pravo bogatstvo. Za samo jednu takvu dala je ni manje ni više nego 5000 evra, koliko košta malo bolji automobil.

-Andreanu su umarali odlasci kod frizera zbog čestih nastupa i gostovanja po TV emisijama, a posebno joj je bio problem kada je odazila na turneje van granica naše zemlje koje su znale da traju i po nekoliko nedelja- ispričao je izvor za Alo! i dodao:

-U Americi je odlučila da sav novac od honorara investira u skupe perike i tako obezbedi uvek lep i negovan izgled. Kupila je perike od prirodne vlasi, njene boje i dužine ali trajno isfenirane, pa retko ko može da posumnja da kosa na njenoj glavi nije njena- istakao je izvor.

Kako nam je još rekao, Andreanu ne dotiču priče da je njena prirodna kosa lepša od perika koje nosi i ne odustaje od njih.

-U početku su ljudi kada su saznali da kosa nije njena, mislili da je bolesna, da ima alopeciju, međutim, njena kosa je i dalje lepa i bujna, samo Andreanu mrzi da je fenira, sređuje, oblikuje... Ovako joj je praktičnije- završio je izvor.

NE PRESTAJE DA NIŽE SKANDALE Nakon što se potukla sa sestrom nasred ulice, Indi zaustavila policija: SLEDI JOJ KAZNA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading