NE PRESTAJE DA NIŽE SKANDALE Nakon što se potukla sa sestrom nasred ulice, Indi zaustavila policija: SLEDI JOJ KAZNA
Foto: Printscreen/Pink printskrin

Naime, kako piše "Kuirir", Aradinovićku je policija zaustavila na Karaburmi i napisala joj prekršajnu prijavu, a prethodno joj je vozačka dozvola oduzeta, kako navode, na tri meseca.

NE PRESTAJE DA NIŽE SKANDALE Nakon što se potukla sa sestrom nasred ulice, Indi zaustavila policija: SLEDI JOJ KAZNA

Instagram

 

Kako u zakonu republike Srbije piše, za delo koje je počinila, predviđena je kazna od 15 dana zatvora ili kazna u novčanom iznosu od 100.000 do 120.000 dinara, kao i 14 kaznenih poena, uz zabranu upravljanja vozilom u periodu od osam meseci.

Da podsetimo, Indi Aradinović, našla se nedavno u centru skandala kada je u javnosti procureo video snimak tuče sa sestrom Editom.

Indi i Edita tada su se gurale, čupale i udarale, a sestre su se onda tim povodom i oglasile u javnosti.

- Braćo i sestre. Drugari i drugarice, dušmani, vi pogotovo. Sve je u najboljem redu. Vi najbolje znate kako porodice funkcionišu i ne funkcionišu. Smarate ako mislite da ćemo ona ili ja davati neke izjave i baviti se ovom glupošću. Možda se do tad opet pobijem, al valjano, pošto smo ovde kao dve pijanice ispred super marketa. Bilo kako bilo ni ja ne dam na nju, ni ona na mene. Šta je po sredi za to stvarno treba da vas boli patka. Uživajte, volim vas - napisala je Edita na Instagramu izmeđuostalog o incidentu.

POHVALIO SE NOVOM TETOVAŽOM Dok se Darko šara u Austriji, evo šta radi Katarina (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading