"NISAM ŽELEO DA OBRUKAM BRATA" Dejan Matić progovorio o rivalstvu sa bratom, otkrio koji hit je Saša odbio: NJEMU JE TA PESMA PROMENILA ŽIVOT
Alo/Dejan Briza

Braća Saša i Dejan Matić velikim trudom i radom su sebi obezbedili mesto među najvoljenijim pevačima sa domaće scene. Oni svoje pesme pažljivo biraju i važno im je da se u istima u određenom postotku pronađu, ne bi li je preneli na pravi način i iznova oduševili svoju publiku.

U tom odabiru, svojevremeno je „Niko i neko" umesto kod Saše, završila u Dejanovim rukama. Dok se šuška da je Saši zbog toga žao, Dejan naglašava da nije baš tako, već da ju je odbio, procenivši da mu ne pristaje.

- Nije mu žao, nego je odbio - počeo je Dejan gostujući u emisiji „Grand magazin", pa nastavio o tome kako je on, zatim, došao do kasnije svog velikog hita.

Printscreen

 

- Odbio je i kazao: „Nisam to ja" i ja sam došao kod Slavkonija, bila je neka Liga šampiona, neki fudbal... Hajde, kaže, da čuješ samo nešto, čisto da čujem tvoje mišljenje. Kad sam čuo „Niko i neko", rekao sam: „To je to". Tad je bio „Grand festival", 2006 godina, mislim. Pesma nije osvojila nijednu nagradu, ali je posle šest meseci bila hit festivala, najslušanija. Tako da, jednostavno, pesma koja je meni promenila život - naglasio je on, pa otkrio kojoj je numeri on rekao „ne".

„Ni meni nije žao!"

- Jesam odbijao, ali mi nije žao, zato što peva moj brat, veliki prijatelj Jovan Perišić, „Rado te se setim ljubavi stara". Nijednog sekunda mi nije (bilo) žao. U tom trenutku nisam bio u fazi pripreme albuma, taman sam izdao jedan i ponuđena mi je ta pesma. Ja nisam hteo da ljude nešto „kočim", da me čekaju kad ću ja to da izdajem, snimam... Marinko Cipiripi, naš drugar, radio je pesmu i ja sam mu rekao: „Mare, ako je ne prodaš dok ja ne budem snimao sledeći album, suđena je. Ako je prodaš, sa srećom" - pamti Dejan dobro, pa dodaje:

- Snimio ju je Jovan, kao da sam je ja snimio.

U okviru iste emisije, inače, Dejan je bio upitan i ko bolje peva, on ili njegov brat, po njegovom mišljenju.

- To će najbolje oceniti publika. Meni je drago što je Sale prvi počeo, dve godine pre mene je izašla „Maskara"... Čovek je napravio revoluciju! I trebalo je (posle) odvojiti Dejana i Sašu Matića. Kad sam prvenstveno došao na scenu, meni je cilj bio da ne obrukam brata. Mislim da sam imao malo teži put, ali sam napravio dobru priču, naravno, uz pomoć mojih saradnika i tradašnjih - objasnio je on.

POSLUŽILA JE SREĆA Pavlovićeva za dlaku izbegla stravičnu nezgodu, otkrivamo detalje

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading