POSLUŽILA JE SREĆA Pavlovićeva za dlaku izbegla stravičnu nezgodu, otkrivamo detalje
Foto: Alo/Alo/Kristijana Ćaćić

Jedna od najvećih ženskih pop zvezda savremene muzičke scene Milica Pavlović 2023. godinu otpočela je u velikom šou-biznis stilu, pa je nakon albuma „Posesivna“ koji je izdala u aprilu prošle godine, velikih hitova „Provereno“ i „Šećeru“, mnogobrojnih nastupa u zemlji, regionu i inostranstvu, nastupom na MAC-u potvrdila da joj se i te kako isplatila ogromna ulaganja u karijeru.

Ipak, zbog spektakularnog nastupa koji je održala te noći, Pavlovićeva je zamalo izgubila glavu, saznaje Alo!

Kako naš izvor otkriva, pop zvezdu su sekundi delili od toga da padne sa visine od tri i po metra, a sve zbog stajlinga kojim je želela da započne nastup. 

POSLUŽILA JE SREĆA Pavlovićeva za dlaku izbegla stravičnu nezgodu, otkrivamo detalje

Foto: promo

 

- Milica je nedeljama spremala svoj nastup i u njega je uložila 20.000 evra. Kako ništa ne bi prepustila slučaju, angažovala je koreografe i igrače iz Zagreba, a potom i kostimografe koji su se pobrinuli za njen stajling. S posebnom pažnjom urađen je plašt dug 4,5 metara u kom se Milica pojavila. Iako je planirano da ga već u prvim taktovima svoje pesme skine, nije uspela da ga otkopča, zbog čega je umalo izgubila ravnotežu i pala s visokog postolja na kom je stajala s igračima - navodi izvor, i otkriva da su igrači pukom srećom uspeli da je izvuku iz ove rizične situacije. 

- Kako je surovi profesionalac, Milica se vrlo uznemirila na samu pomisao da će situacija s plaštom uništiti njen nastup. Umesto da strahuje da će pasti i ozbiljno se povrediti, više ju je uplašila mogućnost da razočara svoju publiku. Na sreću, njeni igrači su uspeli da strgnu plašt koji nije mogao da se otkopča, a publika ništa nije primetila - kaže izvor, koji ističe da pop zvezda i dalje pokušava da otkrije kako je došlo do nemile situacije. 

Inače, Milica se oglasila nakon nastupa i otkrila da to nije bio jedini peh koji joj se dogodio.

- Ništa nije funkcionisalo po planu, iako smo kompletna ekipa i ja dali sve od sebe. Od minimuma vremena da se spremim za nastup, pogrešnih informacija i tajminga, do toga da sam mislila da ću u jednom momentu zajedno s onim plaštom sa tri metra visine završiti na podu Arene, preko otvorenih rana, katane koja se sve vreme tresla... Na sve to dočekali su me i izgoreli kadrovi nastupa u prenosu - napisala je Milica na Instagramu, i poručila da je ipak zahvalna što je dala svoj maksimum.

Najavila Kučketinu i američku turneju

Ono što je dodatno oduševilo publiku na pomenutoj ceremoniji je to što je pop zvezda najavila novi album putem ogromnog video-bima koji će nositi naziv „Kučketina“.

Kao da to nije dovoljno, Pavlovićeva je potvrdila da će uskoro krenuti na američku turneju, koju je njena tamošnja publika godinama željno iščekivala, a interesantno je da će na turneji sarađivati s Markom Nikolićem, bratom Ane Nikolić.

OBRADOVAO FANOVE Dragan Kojić Keba promenio saradnike, pa objavio nešto potpuno neočekivano (FOTO / VIDEO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading