REŠILA DA NESTANE NA NEKO VREME Marija Šerifović otputovala uz reči "E SADA ME SE MANITE" (VIDEO)
Printscreen

Članica žirija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Marija Šerifović rešila je da napravi kratak predah, spakuje kofere i otputuje na daleku destinaciju.

Pevačica se odmah oglasila na društvenim mrežama i sa pratiocima podelila da se zaputila u Ameriku gde će odmoriti od napornog perioda koji je imala poslednjih meseci.

Redovno je objavljivala šta se dešava na letu, a podelila je i nekoliko videa i slika kada je stigla na njeno omiljeno odredište.

REŠILA DA NESTANE NA NEKO VREME Marija Šerifović otputovala uz reči

Foto: Printscreen/instagram

 

Jedna rečenica je poslebno privukla pažnju njenih pratilaca, a Marija je imala malu poruku za sve.

-E sad da me se manete, ali stvarno – poručila je pevačica.

Podsetimo, Marija se pre nekoliko dana oglasila na Instagramu povodom stavičnih snimaka mučenja životinja koji su kružili društvenim mrežama, a imala je i važno saopštenje za sve.

-Stvarno nemam reči, ni teksta, toliko ste ogavni, bolesni, poremećeni, naopaki, zli i odvratni da ja za ljudska bića više namam reči! Ovim putem apelujem na svaku osobu u čijoj je nadležnosti ovakva situacija i na instituciju, koja pritom za ovo dobija novac. Osobi koja je ovo uradila želim jutro da ne dočeka! Ove stvari su toliko loše i strašne, a za neke su ovo samo kučići… Bolesnici bolesni!- rekla je besna Marija, a potom dodala:

-Nemojte da idem u Bor i da pravim haos. Ne želim da idem u zatvor! Samo želim da neko kome je ovo posao problem reši!

BRENA UŽIVA U DRUŠTVU SNAJE I NJENE MAJKE Poruku koju je ostavila raznežila je mnoge "JA NEMAM DRUGI DOM" (VIDEO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading