BESNA MARIJA ŠERIFOVIĆ, Poslala  okrutnu poruku "NE ŽELIM DA IDEM U ZATVOR"
Foto: Printscreen/Printscreen

Kao veliki pobornik za istinu i pravdu, Šerifovićeva je žestoko osudila zlostavljanje i ubijanje životinja nakon jezivog videa koji je osvanuo na društvenim mrežama.

- Stvarno nemam reči, ni teksta, toliko ste ogavni, bolesni, poremećeni, naopaki, zli i odvratni da ja za ljudska bića više namam reči! Ovim putem apelujem na svaku osobu u čijoj je nadležnosti ovakva situacija i na instituciju, koja pritom za ovo dobija novac. Osobi koja je ovo uradila želim jutro da ne dočeka! Ove stvari su toliko loše i strašne, a za neke su ovo samo kučići… Bolesnici bolesni - rekla je besna Marija, a potom dodala:

BESNA MARIJA ŠERIFOVIĆ, Poslala  okrutnu poruku

Foto: Printscreen/instagram

 

- Nemojte da idem u Bor i da pravim haos. Ne želim da idem u zatvor! Samo želim da neko kome je ovo posao problem reši!

Podsetimo, prošlog leta, kao bomba je u medijima odjeknula vest o neočekivanom ponašanju Marije Šerifović koja usred noći nije mogla da obuzda svoje emocije na javnom mestu kada je do nje došla jedna loša vest, a ona se tim povodom oglasila.

-Želim da se izvinim svim ljudima koje sam probudila one noći kada se desila “ona situacija“. Glasna sam, iznervirala sam se. Živa sam duša, praštajte. Žao mi je što je neko pomislio da je onaj “lagani udarac” u moj automobil izazvao prelom ruke. Kada kažem živa sam duša to nije opravdanje, to je istina da to zaista može da se desi i dešava se svakome, ali to istovremeno ne znači da to meni sme da se desi, jer ja želim da nekim mladim ljudima koji imaju u planu da koračaju ovim putem budem i primer i uzor. Želim da vide da u svemu što radim nema ničega fejk, nema ničega plastično – rekla je Šerifovićeva.

TAJANSTVENA ŽENA KOJA JE RAZDVAJALA EDITU I INDI U TUČI U pitanju je njihova majka koja je pokušavala da obuzda ćerke (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Petr

27.01.2023 14:03

Ti si za rehabilitaciju devojko ili vec sta si.Sramota za ljudski rod

Kika

27.01.2023 16:50

Mislim isto sto i Marija. Sram da vas bude i treba takvin spodobama vratiti istom merom.