BRENA UŽIVA U DRUŠTVU SNAJE I NJENE MAJKE Poruku koju je ostavila raznežila je mnoge "JA NEMAM DRUGI DOM" (VIDEO)
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Neretko se po medijima spekulisalo da pevačica Aleksandra Prijović nije u dobrim odnosima sa Lepom Brenom. Iako su mnogi godinama pokušavali da ih posvađaju, to im nije pošlo za rukom.

Foto: Printscreen/instagram

 

Svi znaju da Brena nije Filipova majka, ali je i sama isticala da njega ne odvaja od sinova Stefana i Viktora. Aleksandra je u odličnim odnosima i sa Brenom, ali i sa Filipovom majkom Zoricom sa kojom je skankodnevno u kontaktu.

Kako se Zorica retko pojavljuje u medijima, Prija je više slikana sa Brenom, a često su zajedno i davale izjave medijima.

Da u domu Živojinovića vlada porodična idila dokaz su i nove fotografije koje je Brena podelila na društvenoj mreži Instagram.

Na ovoj fotografiji pored snajke, tu je i Aleksandrina majka Borka, a sve tri trenutno borave u Americi. Uz ovi sliku, folk zvezda je ostavila i pesmu koja govori više od hiljadu reči „Ja nemam drugi dom“.

Podsetimo, Aleksandra Prijović je prva učesnica muzičkog takmičenja Zvezde Granda koja je zakazala solistički koncert u Beogradu. Ovaj spektakl zakazan je za 29.9.2022 godine, a za karte vlada nezapamćeno interesovanje.

VOLI FUDBALERE Starleta otkriva "DUŠKO TOŠIĆ JE NAJZGODNIJI FRAJER U SRBIJI"

Komentari (0)

Loading