OGLASIO SE OTAC ANĐELKE PRPIĆ "Ja je nisam ni udavao, ona je to sama rešila..."
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Anđelka Prpić je bila tema emisije "Metar moga sela" u kojoj su njeni sugrađani iz Požarevca govorili o njoj. Ekipa emisije intervjuisala je i njenog oca Predraga koji je ponosan na nju od trenutka kada je odlučila da upiše glumu. On tvrdi da nikada nije uticao na Anđelkine odluke i da su je njegova supruga i on uvek podržavali:

- Mi nismo ništa uticali, to je ona sama rešila. Nismo razmišljali šta će da upiše, ona je sve sama, mada smo znali da je talenat za to - iskreno kaže Predrag.

OGLASIO SE OTAC ANĐELKE PRPIĆ

Foto: ATA Images

 

Anđelka je oduvek isticala odakle potiče, na šta je njen otac ponosan.

- Nikada nije zaboravila odakle je. Voli da dođe, a ponaša se isto kao što se i ranije ponašala - iskreno kaže Predrag Stević i dodaje:

- Pre je dolazila, sada slabije, ali njen sin, naš unuk dolazi. Još dok je bio manji, on je tu radio na kasi.

Anđelka je u više navrata u intervjuima pričala o tome kako je odrasla po svadbama.

- Uvek smo bili po svadbama. Ona je bila takva, kada odemo na svadbe, sedne na klupu, peva, veseli se. Kada je bila mala i u kafane smo je dosta vodili. Ja sam je vodio i odvodio iz vrtića, uzmem je, onda svratimo, bila je kafana "Karpati" naša ovde, sednemo, ona pije borovnicu, ja pivo - ispričao je Anđelkin otac.

Vest o tome da je Anđelka Prpić zatrudnela sa najboljim prijateljem bivšeg muža, privukla je ogromnu pažnju, a evo kako su se sa celom situacijom nosili njeni roditelji.

- Pa da vam kažem, nije baš lako. Više moja supruga nego ja... Mene to slabo neko i pita ali ja je podržavam u svemu, to je moje dete. Ja je nisam ni udavao ni ovo, ona je sama to rešila. Kažem vam, mene stvarno niko nije stao da pita: "Je li šta je bilo, šta je ovo...", stvarno nikad, a Dušku tako dođu, pitaju, ona se malo i nervira i sekira - kaže iskreno Anđelkin otac Predrag Stević.

OGLASIO SE OTAC ANĐELKE PRPIĆ

Printscreen

 

O tome kakva je bila a kakva je sada Predrag nema zamerki:

- Ostala je prizemna, kao što je uvek bila i što mi je najdraže. Zna odakle potiče što je uvek i naglašavala i ponosan sam nju što je uspela u životu i što ima i porodicu, sad će i drugo dete, kao što znate.

BRENA UŽIVA U DRUŠTVU SNAJE I NJENE MAJKE Poruku koju je ostavila raznežila je mnoge "JA NEMAM DRUGI DOM" (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading