anđelka
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Nakon vesti o njenoj trudnoći koja je nedavno odjeknula kao bomba, jedna od naših najšarmantnijih glumica, Anđelka Prpić nalazi se na neprestanoj meti komentara, te ne čudi što je i njena porodica u epicentru zbivanja. Kako bi koji detalj više saznala o celokupnoj situaciji, ekipa emisije "Metar moga sela" uputila se u Požarevac, mesto gde živi otac Anđelke Prpić koji je sa ponosom govorio o svojoj ćerki.

- Evo sad stiže i drugo dete, kao što znate - sa osmehom je izjavio čovek čiju Anđelka ima nesebičnu podršku. 

- Ja je podržavam u svemu, to je moje dete - rekao je otac Anđelke Prpić i dodao:

- Ja je nisam ni udavao. Da vam kažem, nije baš lako. Više moju suprugu pitaju nego mene  - iskren je on o tome koliko im teško pada trenutna situacija oko ćerke i da li ih sugrađani pitaju o aktuelnoj situaciji u njenom životu.

OTAC ANĐELKE PRPIĆ NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI O NJOJ Doneo odluku i rešio da sve RASKRINKA

Foto: ATA Images

 

Ekipa pomenute televizije  razgovarala je takođe i sa glumičinom nastavnicom, tačnije razrednom starešinom, koja joj je predavala istoriju.

- Volim to što ne dozvoljava da njen privatan život bude ono što nju vodi - kaže bivša razredna, a za emisiju je govorio i Dragi Ivić producent iz Centra za kulturu Požarevac.

- Anđelka je otvoren sistem, ona se ne krije niti ima razloga da se krije, živi svoj život - kaže Dragi Ivić, a koje još detalje o životu poznate glumice je izneo njen otac možete saznati u emisiji "Metar moga sela".

Podsećanja radi, harizmatična Anđelka dospela je u centar medijske pažnje otkako je isplivala vest o njenoj trudnoći sa nekadašnjim drugom i kumom svog bivšeg muža Darija Prpića, koji je jednom prilikom kroz osmeh izjavio:

- Želim im svu sreću, ako se budu venčavali, mogu da im budem kum! Čak i ako on bude želeo da uzme moje prezime, nemam ništa protiv - našalio se za "Republiku" beogradski ugostitelj, s obzirom da je Anđelka posle razvoda zadržala njegovo prezime, umesto vraćanja devojačkog - Stević.

SMRT U DOMU MIRJANE KARJANOVIĆ Glumica potpuno RAZORENA, oglasila se srceparajućom porukom (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading