STRAVIČNA SCENA NASILJA U EMISIJI DNK Brutalno OŠAMARILA SNAJU nakon čitanja rezultata, voditeljka ZANEMELA, društvene mreže gore! (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Emisija DNK koja pomaže učesnicima da otkriju da li je dete njihovo, donosi publici teške životne priče, jedna scena iz poslednje emitovane epizode šokirala je gledaoce i zgrozila voditeljku koja je odmah reagovala.

Do sada smo imali prilike da čujemo neverovatne priče u emisiji DNK, tako su roditelji jednog učesnika ispričali priču koja je mnoge ostavila bez teksta. U poslednoj emitovaj epizodi došlo je do scene koja je izazvala lavinu komentara na društveni mrežama. Voditeljka Natalija Simović, posetila je porodicu Đukić, a kada je pročitala DNK rezultate odigrala se scena koja je sve ostavila bez teksta.

Printscreen

 

Natalija je saopštila rezultate, koji su pokazali da Danijel nije biološki otac bebe, već da ga je supruga varala, što je i sama priznala. Kada su ostali članovi čuli ovu vest krenule su im suze, a u jednom trenutku Danijelova sestra ubacila se sa strane i snaju udarila šamar. Kada se čuo vrisak, voditeljka je ostala zgranuta.

Printscreen

 

"Zašto tako radite? Ko je to uradio?", pitala je voditeljka, na šta je Danijel odgovorio "Moja sestra".

"Je l' te boli? Nije trebalo to da uradi... Ja ovo nisam očekivala, ja sam šokirana... Nemoj da je biješ više", poručila je voditeljka, a snaja je završila u suzana

Printscreen

 

Ovaj snimak proširio se na društvenim mrežama, gde su korisnici osudili nasilje - "Kad ovako ispred kamera radi kako tek kad nema kamera", "Treba je kazniti", "Stvarno treba da se kazni ova žena. Ako nije njegovo dete, a on je prihvara sa tim detetom šta se ona meša. Zašto je udarila? Ko zna kako postupa sa njom?", samo su neki od komentara koji su se nizali na društvenoj mreži TikTok.

MILICA PAVLOVIĆ DOBILA NAGRADU ZA ALBUM GODINE Očekuje se SPEKTAKULARNI NASTUP, a evo šta je dodeljeno Uragankama!

Komentari (0)

Loading