MILICA PAVLOVIĆ DOBILA NAGRADU ZA ALBUM GODINE Očekuje se SPEKTAKULARNI NASTUP, a evo šta je dodeljeno Uragankama!
Foto: Alo/Alo/Kristijana Ćaćić

U toku je drugo spektakularno veče dodele najprestižnijih muzičkih nagrada u regionu, Music Awards Ceremony 2023, a nakon što su nejveće zvezde iz zemlje i regiona prošetale crvenim tepihom, usledio je pravi audio-vizuelni spektakl i dodela muzičkih priznanja. Program uživo prati preko pet miliona ljudi kraj malih ekrana širom regiona, kao i publika u Štark Areni.

Tokom prve večeri dodeljene su mnoge nagrade, a zlatni MAC ove godine pripao je prošlogodišnjoj evrovizijskoj predstavnici, Ani Đurić Konstrakti, koja je neposredno pred dobijanje nagrade svojim audio-vizuelnim performansom uz čuveni hit "In Corpore Sano" atmosferu u Areni dovela do usijanja.

Večerašnji domaćini ove spektakularne ceremonije, na iznenađenje celokupne javnosti, su Mihajlo Veruović Vojaž i Mimi Mercedes, koje do sada nismo imali prilike da vidimo u ulozi voditelja.

Prva kategorija u kojoj je dodeljena nagrada jeste trep numera muškog izvođača, a dodeli su je Sara Jo i Albina, a dobio ju je Devito, koji je u belom od glave do pete išetao na binu i nagradu podigao visoko, dok ga je publika ispratila gromoglasnim ovacijama.

- Nisam navikao da primam nagrade i delim poklone! Mogu samo da se zahvalim svima, porodici i prijateljima, ali najviše sebi! Znam da to zvuči prepotentno, ali tako je šta da radim - istakao je Devito.

Alo/Kristijana Ćaćić

 

Usledila je nagrada za trep numeru ženskog izvođača, koju su uručili Branko Foks i Angelina, a dobila ju je pevačica Nikolija Jovanović za pesmu "Pilot".

- Hvala vam, osećam se da ova nagrada nije samo za ovu pesmu, već priznanje za svih deset godina truda i rada i za uticaj na ženske izvođače u ovoj kategoriji. Kada sam počinjala bila sam sama u ovome, a sada nas ima mnogo - rekla je Nikolija.

Alo/Kristijana Ćaćić

 

Mihajlo Veruović Vojaž i Igor Panić Nući osvojili su nagradu u kategoriji New age kolaboracija godine, a priznanje im je dodelila influenserka Barbi Afrika.

- Hvala svima što su glasali, ne znam gde je Nući! Hvala našim producentima i svima - poručio je mladi treper, a potom nagradu podigao visoko, nakon čega je usledio gromoglasni aplauz.

Sledeća nagrada dodeljena je u kategoriji pop-folk numera, dodeluo ju je mladi treper Heni, a osvojile su je bivše članice grupe Hurricane.

- Hvala! Hvala svima što ste glasali, divni ste ljudi! Ovo ćemo da damo našim producentima - poručile su Ivana Ksenija i Sanja.

Alo/Kristijana Ćaćić

 

Naredna kategorija, a jedina koja je izglasana putem SMS poruka, je za album godine, a zajedno sa Nućijem dodelile su je bivše članice grupe Hurricane, a osvojila ju je Milica Pavlović i album "Posesivna bivša".

Alo/Kristijana Ćaćić

 

S obzirom da se Milica sprema za spektakularni nastup, nešto kasnije će primiti prestižnu nagradu.

MODNA ŠIZOFRENIJA MINE VRBAŠKI Navukla na sebe DŽAK od 1.500 dinara, NAJGORI STAJLING DO SADA, a onda pokazala PROSTAČKO PONAŠANJE (VIDEO)

 

Komentari (0)

Loading