TEODORA DŽEHVEROVIĆ U BELOM MANTILU, A ISPOD MINIJATURNI ŠORTS Pevačica čudnom kombinacijom za večerašnji MAC privukla veliku pažnju, pogledajte ovo samo! (FOTO)
Foto: Alo/Kristijana Ćaćić

Večeras se održava drugo veče dodele MAC nagrada, u mnogobrojne poznate ličnosti polako pristižu, a među njima je i poznata pevačica Teodora Džehverović.

Kristijana Ćaćić

 

Pevačica koja je nedavno dospela u centar pažnje zbog starijeg brata Save, koji čeka dete s influenserkom Adrianom Kadar, pojavila se na dodeli u belom mantilu ispod kojeg je nosila mikro šorts.

Kristijana Ćaćić

 

Šta je sve Teodora imala da kaže na temu raskida sa Ninom Čelebićem, ali i brojen druge, možete poslušati u videu ispod.

 

Podsetimo, publika večeras moći da uživa u nastupima Voyage-a, Nucci-ja Teodore, Crnog Ceraka, Lackua, Nikolije, Devita, Coby-ja, Milice Pavlović, Zere, Sergeje Pajiće, Sajfere, Mahrine, Amne, Mimi Mercedez, Albina, Veraje i sastava 2Bona. Domaćini večerašnjeg programa su Mimi Mercedez i Voyage.

SERGEJ PAJIĆ OTKRIO ISTINU O ODNOSU SA BIVŠOM KOJA JE RODILA DETE DRUGOM Zbog stajlinga sve oči uprte u njega, JEDAN DETALJ SVE ŠOKIRAO (VIDEO)

 

Komentari (0)

Loading