POSLEDNJI SNIMAK TEODORE DŽEHVEROVIĆ ŠOKIRAO SVE Ovo je njena nova LJUBAV, Nino pao u zaborav, TU JE I DOKAZ! (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Instagram/printscreen

Pevačica Teodora Džehverović nedavno je raskinula sa košarkašem Ninom Čelebićem, a mnogi sada prate i analiziraju svaku njenu objavu ne bi li  otkrili da li u njenom životu već postoji neko novi.

Inače, pevačica je poslednjim Instagram storijem uspela da zaintrigira javnost, a na istom je iznenađujuće da se ona sa ženskom osobom čvrsto drži za ruku, međutim, u pitanju je njena dugogodišnja drugarica i velika podrška u životu Ilda Radončić. Verujemo da pevačici sada prija da bude među voljenim osobama kako bi se što pre oporavila od raskida i prevazišla težak period koji ju je zadesio.

POSLEDNJI SNIMAK TEODORE DŽEHVEROVIĆ ŠOKIRAO SVE Ovo je njena nova LJUBAV, Nino pao u zaborav, TU JE I DOKAZ! (FOTO)

Printscreen

 

I njena drugarica je aktivna na društvenim mrežama, te zgodna Ilda ima na Instagramu oko 102.000 pratilaca, a na objavama redovno dobija nekoliko hiljada lajkova.

Mnogi komentarišu da brutalno dobro izgleda, a kada je u Teodorinom društvu retko ko može da se odluči koja je od njih dve bolja cica.

"MUŽ ME OSTAVIO 7 DANA POSLE OPERACIJE" Šokantno priznanje naše pevačice: Bori se sa OPAKOM BOLEŠĆU, on je šutnuo preko VIDEO PORUKE

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading