SERGEJ PAJIĆ OTKRIO ISTINU O ODNOSU SA BIVŠOM KOJA JE RODILA DETE DRUGOM Zbog stajlinga sve oči uprte u njega, JEDAN DETALJ SVE ŠOKIRAO (VIDEO)
Foto: Alo/Kristijana Ćaćić

Mladi pevač Sergej Pajić pojavio se večeras na dodeli MAC nagrada u belom džemperu, belim pantalonama, ali i kapi sa biserima.

Pevač  je na početku razgovora istakao da je vrlo uzbuđen pred svoj nastup, a onda je prokomentarisao i svađu svojih kolega Milija i Devita u kojoj Milivojev tvrdi da Devito voli muškarce.

SERGEJ PAJIĆ OTKRIO ISTINU O ODNOSU SA BIVŠOM KOJA JE RODILA DETE DRUGOM Zbog stajlinga sve oči uprte u njega, JEDAN DETALJ SVE ŠOKIRAO (VIDEO)

Kristijana Ćaćić

 

- Jedva čekam da izađem na scenu, to je moj dečački san. Odlučio sam da u 2022. ostavim sve konflikte koje sam imao sa ljudima iza sebe.

- Što se tiče sukoba Milija i Devita, ne želim da budem ni na čijoj strani. Gotivim muziku oba izvođača, ne mogu da biram strane. Kada bi za mene neko rekao da volim muškarce, ne bih se oglašavao. Brzoplet sam, menadžerka moja bi dala na to najbolji odgovor - istakao je on.

Celu njegovu izjavu poslušajte u videu ispod.

Sergej Pajić krajem prošle godine našao se u centru skandala kada je njegova devojka Sandra rodila bebu drugom muškarcu. Navodno Sandra tokom veze sa pevačem nije znala da je već uveliko trudna. Sergej je sad istakao da se čuje sa bivšom i da je tu za nju i njenu bebu.

INDI NIJE SAMO TUKLA SESTRU Njen fizički okršaj sa Minom svi pamte, Kostićeva tvrdila da je Aradinovićeva KRVNIČKI SKOČILA NA NJU

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading