DA LI SE SEĆATE PROKE SA FARME? Takmičari su strahovali od njega, a onda ODJEDNOM NESTAO Potpuno se povukao, a evo čime se bavi i kako danas izgleda (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Svi se sećamo sada već legendarnog rijalitija Farma, srpski rijaliti šou koji se od 2009. do 2016. emitovao na Pinku.

U selu Lisović, na preko dva hektara zemlje je bila izgrađena farma zajedno sa pomoćnim objektima kao što su: svinjac, štala, senik, radionica, bašta, kokošinjac i tor, gde je bilo smešteno dvadesetak poznatih ličnosti koje su se za nešto duže od tri meseca borile za nagradu od 100.000 evra, i na kojem su živeli bez struje, tekuće vode, hraneći se biljkama koje su sami i uzgajali, i mlekom i mesom domaćih životinja o kojima su brinuli.

Printscreen

 

Dragan Mladenović, široj javnosti poznat kao mentor Proka, i dalje je strah i trepet za učesnike rijalitija i posle mnogo godina, otkad mu je produkcija dodelila ovu ulogu.

Nakon sedam sezona "Farme", koja je bila najgledaniji program ove vrste tokom svih sezona, on je bio deo projekta i "Zadruge 1" kao kontrolor stanja na imanju. Ipak u narednim sezonama Proka se više nije pojavljivao.

Printscreen

 

Proka se skroz povukao iz javnosti i počeo da proizvodi svoju rakiju koja nosi naziv "Prokovača".

OVA VANSERIJSKA LEPOTICA JE NOVA VOJAŽEVA DEVOJKA Ćerka Harisa Džinova na aparatima, reper zaveo influenserku koja je san mnogih muškaraca, pokušali da obmane sve (FOTO)

Komentari (0)

Loading