Barbara Bobak
Foto: Printscreen/Vladimir Marković

Barbara Bobak postala je poznata nakon veze sa Darkom Lazićem, a sada je pevačica otkrila da ima novog partnera. Ona je takođe imala i poruku za Lazićevu novu izabranicu.

- Ne bih to još da zovem momkom pošto nije zvanično, ali ima neke šanse da postanem jako zaljubljena. Ne bih previše otkrivala, ali nije iz javnog sveta - rekla je pevačica i nastavila o tome kako je ljubavni brodolomi iz prošlosti nikada nisu sputavali kada se rode lepe emocije:

Alo

 

- Ne. Ja sam skoro svaki put u neku ruku u svojim vezama bila povređivana, ali nemam tu predrasudu, kao, kada uđem u neki odnos, sa nekim novim. Možda bi trebalo da imam, možda bi bila manje povređena, ali nemam taj momenat da ulazim u neki odnos sa nekim pa da sam u fazonu da sam jako povređena i istraumirana - istakla je.

- Tako da, prosto ako dopustim toj osobi da mi priđe i svidi mi se, nema ona potrebu da jede iz mog prošlog života. Svakako ne bih to nazivala partnerom, to je neki simpatizer ili udvarač - zaključila je Barbara.

Nakon toga novinari su upitali pevačicu da li ima nešto da poželi Lazićevoj novoj devojci, pošto je pevač kupio burme svojoj izabranici. Barbara je bila kratka i samo joj rekl: "Srećno".

ISKREN DO KOSKE Peđa Blizanac pomenuo odnos s decom pa priznao "NISAM OTAC ZA PRIMER"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading