ISKREN DO KOSKE Peđa Blizanac pomenuo odnos s decom pa priznao "NISAM OTAC ZA PRIMER"
Foto: Alo/Foto: Alo!

Muzičar Predrag Jovanović, poznatiji kao Peđa Blizanac, nedavno je održao čak pet spektakularnih koncerata u Beogradu koji su bili rasprodati u rekordnom roku. Njegovu karijeru obeležile su i priče o razvodu, a kao pevač koji godinama radi kako u studiju, tako i na terenu nije mu uvek lako da održi balans između posla i porodice, što mu teško pada.

- Ne mogu da se pohvalim da sam otac za primer, ali trudim se maksimalno da slobodno vreme provodim sa decom. Kajem se zbog nekih momenata kada se nisam njima maksimalno posvetio, imaju pažnju i kada nisam ja tu. Trudimo se da oni odrastaju s previše ljubavi - iskren je bio pevač, koji nije želeo da odgovori na pitanje o emotivnom statusu.

ISKREN DO KOSKE Peđa Blizanac pomenuo odnos s decom pa priznao

Foto: Alo!

 

- Ne bih o privatno životu, znam da to ljude zanima, ali ja izbegavam da govorim o tome. To treba razmenjivati sa prijateljima, a ne javno - diplomatski je rekao Peđa na Grand televiziji.

"NEKI ĆE MISLITI DA TO NIJE NORMALNO" Nakon što su ga razapeli na društvenim mrežama zbog veze sa učenicom OGLASIO SE BRAT TEODORE DŽEHVEROVIĆ

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading