"ZAVRŠILI SU NJENOM STANU DO TRI UJUTRU"  Oglasila se žena koja optužuje Barbaru Bobak da je u vezi sa njenim mužem: NAŠLA IM JE PORUKE
Vladimir Marković

Prema pisanjima Kuira, Barbara Bobak od letos se viđa sa oženjenim muškarcem.

Supruga Barbarinog dečka navodno se glasila i iznela u javnost poruke za koje tvrdi da je pevačica razmenjivala sa njnim mužem.

Njegova supruga tvrdi da je još u avgustu saznala da joj rade iza leđa, ali da je sada odlučila da raskrinka pevačicu zbog događaja koji se nedavno zbio.

- Suprug i ja smo bili na privatnom slavlju. Došla je Barbara. U jednom momentu moj suprug ju je onako mrtav pijan udario po zadnjici. Ona mu se nasmešila. Mogla je da mu razvali šamarčinu, da mu kaže: "Alo, majmune, jesi li normalan", ali ne, gospođica se nasmešila - priča ona za Kurir i nastavlja:

- Pokupila sam se i otišla, a njih dvoje su ostali još malo, nakon čega su završili u njenom stanu, i to do tri ujutru. Da sam to tad znala, napravila bih haos. Njihovo viđanje počelo je u avgustu. Oni su to nazivali psihoterapija, to duvanje i seks. Eto, tuga.

Ona kaže da je u avgustu našla njihovu prepisku.

- Imam te poruke. Slikala sam ih. Poslala sam joj poruku da poseti psihoterapeuta i da njemu kaže kako voli pijana i drogirana da privodi oženjene muškarce. Ona se tu ucvikala, a ja sam je svuda blokirala. Posle toga nisam primetila da je nastavila da kontaktira s mojim mužem, evo, sve donedavno. Odblokirala sam je i opet joj poslala poruku "jednom sam te upozorila" - kaže prevarena supruga.

Inače, kako  je ispričala, njen muž i Barbara su nekad bili u vezi.

- Pre neki dan mi je iskočio njen intervju u kojem govori kako je lepo vaspitana, kako njoj ne može da se desi zauzeti muškarac. Inače, Barbara Bobak je bivša devojka mog sadašnjeg muža, pre ne znam ni ja koliko godina su nešto kratko bili zajedno. Nije to bila ozbiljna veza. Puno pre mene su bili zajedno. I ona odranije poznaje Barbaru i bile su u kontaktu.

Alo

 

- Čule smo smo se i kad je raskinula s Darkom Lazićem. Zaista smo bile okej, pratile smo se i na Instagramu. Govorila je da meni i mužu želi svu sreću. Pošto je bila i s Lazićem i s mojim suprugom, počela je da ih upoređuje, pričala mi je da su isti, ovakvi, onakvi. Sve to da bih ja posle nekoliko meseci našla njene poruke razmenjene s mojim mužem i saznala da se ona viđa s njim - zaključila je ona za pomenuti medij.

Barbare Bobak se ovim povodom još uvek nije oglašavala.

U porukama koje su navodno razmenili Barbara i njen oženjeni partner navodi se da je on jedne večeri prespavao kod nje.

- Sad slavimo pobedu, šala, zabava. Samo da proverim je l' mrdaš i da se zahvalim za juče. Značilo je, ali trebaće mi još koja terapija, bilo mi je baš lepo i drago - napisao je on.

- Mrdam, bre, spavala sam do tri po podne. Popila sam aktivni ugalj kad si otišao, kao nova sam - jedna je od navodno Barbarinih poruka.

- Mogao si, ima mesta. Ja se sećam da sam ja tebi rekla: "Meni pada glava, sklapaju mi se oči, ili lezi ovde, spavaj ili mrš kući", taj neki fazon.

OVO STE SVI DUGO ČEKALI Aca Lukas ponovo oduševio publiku: SNIMLJEN SPOT ZA NOVU PESMU "PARANOJA"

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading