HARALA JE DENS SCENOM, A ONDA UŠLA U SEKTU Posedovala je najveće hitove, ODJEDNOM NESTALA: Evo gde je i šta danas radi Ivana Brkić!
Foto: Youtube/Printscreen

Ivana Brkić je hrvatska pevačica koja se proslavila 2000-ih godina hitovima poput "Oči boje kestena", "Pustinja", "Manijak", "Prste k sebi", "Nije me sram" i drugih, a iako su joj mnogi predviđali sjajnu karijeru, na samom vrhuncu se povukla sa scene.

Osvojila je nagradu za najboljeg debitanta na Zadarfestu, a tri godine kasnije je dobila priznanje za album "Uzmi sve". Takođe je osvojila i nagradu za najveći hit Hrvatskog radijskog festivala 2005. godine, a nakon toga joj je stiglo i priznanje u novogodišnjoj anketi jednog časopisa koji je proglasio njen album "Sve je samo fol" za album godine.

HARALA JE DENS SCENOM, A ONDA UŠLA U SEKTU Posedovala je najveće hitove, ODJEDNOM NESTALA: Evo gde je i šta danas radi Ivana Brkić!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Pevačica se na vrhuncu svoje slave povukla iz medija kako bi se posvetila privatnom životu, a u jednom intervjuu je otkrila da je kao deo Jehovinih svedoka osetila potrebu da im se u potpunosti posveti, piše Večernji list.

Ivana danas živi u Sloveniji sa suprugom Emirom Mesićem, čije je prezime uzela, a poslednji put se javno eksponirala pre deset godina u jednom hrvatskom šouu gde je rekla da jednostavno nije želela da bude deo javnog života, prenosi Objektiv.

Ona je danas u braku i još uvek ima veliki uticaj u Jehovinim svedocima.

ŠOKANTNO SA KOJOM GLUMICOM JE BIVŠI MUŽ SNEŽANE SAVIĆ DOBIO BLIZANCE U 76. GODINI Ona nije želela više da ga štiti "To je njegova nova porodica" (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading