OVO NISTE ZNALI Proslavila se ulogom Mile, a evo koju ulogu je Olja Lević trebalo da tumači u seriji "Igra Sudbine", SADA JE SVE OTKRIVENO
Foto: Ataimages

Atraktivnu i zlu manekenku Sofiju Šubarević, prvobitno je trebalo da igra Olja Lević. Međutim, u poslednjem trenutku došlo je do promene pa je Sofija poverena Matei Milosavljević, u čijoj se ulozi mlada glumica odlično snašla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olja Lević (@oljalevic)

Ova saznanja nam je i sama Olja Lević potvrdila i otkrila detalje o kojima se dugo ćutalo.

- Zvali su me na kasting za ulogu Sofije Šubarović. Ona je kao model, a kako su videli moje fotografije, tako su me na osnovu toga i pozvali. Međutim, ipak su odlučili da igram glavnu ulogu, dobricu. Ali bih itekako volela da igram neku zlicu. I mislim da bih se u tome super snašla- rekla je ranije za “Super TV” kroz osmeh Olja Lević, koja je postala dobra prijateljica sa Mateom Milosavljević, koju iz posebnih razloga zove kuma.

- Tako smo se okumile jednom prilikom, ali ne zvanično u crkvi ili opštini. Ali ja se nadam da će doći i do tog trenutka kada bude vreme za to. Imamo mi nešto naše zbog čega se zovemo kume. To je jedan jači razlog koji ne bih sada otkrivala- kaže zagodnetno Olja, pa dodaje:

- Matea je moj dobar prijatelj iako smo u seriji ljute suparnice.

"UZVEZDILI SU SE" Peja raskrinkao estradu, OTKRIO SVE O SARADNJI SA DRAGANOM MIRKOVIĆ, ZORICOM BRUNCLIK, POMENUO ČOLU, a evo koja pevačica je odustala od nastupa na rromskim veseljima

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading