POZIRALA BEZ BRUSHALTERA Ivana Dudić šokirala stajlingom, KOMENTARI PLJUŠTE (FOTO)
Foto: Nikola Todorović

Ivana Dudić iznenadila je pratioce kada je na svom Instagram profilu objavila smelu fotografiju. Ona je sasvim raskopčala sako i pozirala bez brushaltera, a komentari na račun njenog izgleda su se nizali.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana)

 

Ivana sve više pažnje privlači svojim uspesima koje niže u karijeri, a poznata je i po tome što je jedna od retkih koja javno govori o eksplicitnim scenama koje snima.

-Nikada i ni sa kim nije lako snimiti erotske scene. Možda je teže s nekim koga poznaješ, jer ćeš sutra možda piti kafu s njim, a prethodno veče te je video nagu na snimanju. I zahtevnije je i teže jer, uslovno rečeno, tako obnaženi jedno pred drugim prelazite granicu prijateljstva. Opet, i te scene su za mene kao i svaka druga - rekla je Ivana nedavno, te otkrila jesu li takve scene komplikovane za snimanje.

"ODBILA SAM INTIMNE SCENE SA BRATOM SVOG MUŽA" Nina Janković o neprijatnoj situaciji, EVO ŠTA JE NJEN SUPRUG REKAO NA SVE

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mudrac

12.01.2023 15:11

Zaista je mnogo lepa,mislim da ne prelazi granice,i kao glumica je sjajna,e sad,ne znam,ali se nadam da je i kao čovek takva.