BLISTA NAKON RASKIDA Ivana Dudić oduševila novim izdanjem, govore da je SRPSKA LARA KROFT (FOTO)
Foto: Nikola Todorović

Glumica Ivana Dudić u žiži je interesovanja nakon što je obelodanila da je pre dva meseca raskinula veridbu sa partnerom Milošem, sa kojim se nije pojavljivala u javnosti. Nedavno se pojavila na jednom prestoničkom događaju i sve prisutne je ostavila bez daha, a mnogi su istakli kako glumica blista i posle raskida.

Njih dvoje su, odlučili da se rastanu bez pompe, a glumica to nije javno obelodanila, jer je Miloš od prvog dana njihovog odnosa izbegavao eksponiranje u medijima i na društvenim mrežama.

Na prestoničkom događaju glumica je privukla brojne poglede stajlingom koji spaja sportsku estetiku i seksepil. Izgledala je baš kao srpska Lara Kroft u kratkom topu i cargo pantalonama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana)

Ivana je istakla svoju vitku liniju otkrivanjem struka, a sve je dopunila „bomber“ jakna i "pismo“ torba.

Njena frizura je sasvim jednostavna, ali se odlično uklopila u celo izdanje, pa zaista izgleda kao heroina akcionih filmova.

Glumica Ivana Dudić sve više pažnje privlači svojim uspesima, koje niže u profesionalnoj karijeri, tokom koje je snimila i nekoliko eksplicitnih scena.

- Nikada i ni sa kim nije lako snimiti erotske scene. Možda je teže s nekim koga poznaješ, jer ćeš sutra možda piti kafu s njim, a prethodno veče te je video nagu na snimanju. I zahtevnije je i teže jer, uslovno rečeno, tako obnaženi jedno pred drugim prelazite granicu prijateljstva. Opet, i te scene su za mene kao i svaka druga.  Nisu komplikovane kada je scenario dobro napisan. Ako je čin vođenja ljubavi u njemu na pravom mestu, a ne samo da bi se glumci skinuli, onda je sasvim u redu. Teže je snimati neke emotivne scene i one u kojima treba da ogolim sebe kao ličnost i predstavim neku emociju koju nisam doživela - rekla je glumica ranije.

"JOŠ UVEK JE NA INTENZIVNOJ NEZI" Operisana ćerka Bojana Leksingtona, žena pevača otkrila: VERUJEMO I NADAMO SE

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading