"ODBILA SAM INTIMNE SCENE SA BRATOM SVOG MUŽA" Nina Janković o neprijatnoj situaciji, EVO ŠTA JE  NJEN SUPRUG REKAO NA SVE
Foto: Printscreen/instagram

Nina Janković je jedna od naših najlepših glumica, koja iza sebe ima više zapaženih uloga, a publika je najviše pamti po igranju Valerije u ostvarenju "Montevideo, Bog te video".

Već više od deceniju u skladnom je braku sa Matejom Dičićem, sa kojim ima petogodišnjeg naslednika Vukašina i dvogodišnju ćerku Ivanku.

Javnosti je malo poznato da je njen suprug u krvnom srodstvu sa poznatim glumcem Miodragom Dragičevićem.

Printscreen

 

Prilikom snimanja serije "Čizmaši", Nini je ponuđena uloga koja je podrazumevala snimanje intimnih scena sa Dragičevićem. Ona je, pak, tu ulogu odbila.

Tanjug/ Zoran Žestić

 

- Miši je ta uloga u "Čizmašima" bila prva uloga. Nikad ne znaš kako će ljudi da reaguju na takve intimne scene. Nisam htela da mu odmažem, a sigurno ni njemu ne bi bilo prijatno. Možda bi sad bilo drugačije. Njega znam još od osnovne škole, ipak je, pre svega, brat mog muža. Njemu je to bilo tad bespotrebno, na kraju, to nije ni izgledalo kao što je pisalo u scenariju. Nisam želela da se on oseća neprijatno na snimanju svoje prve velike uloge. Posavetovala sam se i sa svojim mužem Matejom i oboje smo došli do zaključka da mi to nije potrebno. Naslovi kao što su "Bio sa snajkom u krevetu" ili "Vrele scene sa snajkom" sigurno bi se pojavili u medijima, a to je bespotrebno, posebno što je Miodrag bio jako mlad kada je dobio tu ulogu, koju je odigrao fenomenalno - objasnila je glumica nedavno za "Kurir".

SMETA IM POMEN KOSOVA I METOHIJE Crna Gora tužila pevačicu, Danica u šoku: TRAŽE JOJ 20.000 EVRA ZA POMEN OBILIĆA!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading