NE ZANIMA JE KOLEGA Jovana Jeremić oštro prokomentarisala odlazak Milana Miloševića
Foto: Alo/Printscreen

Vest o odlasku voditelja Milana Miloševića sa "Pink" televizije iznenadio je javnost, a tim povodom oglasila se njegova koleginica Jovana Jeremić.

NE ZANIMA JE KOLEGA Jovana Jeremić oštro prokomentarisala odlazak Milana Miloševića

Foto: Alo!

 

 Njegov odlazak me ne interesuje - bila je jasna Jeremićeva i istakla da u privatne stvari i odluke drugih nikada nije zalazila jer gleda samo sebe.

- Ništa mene to ne interesuje, gledam svoja posla i spremam svoj jutarnji. To su preozbiljne stvari, a ja stvarno gledam samo sebe i težim ka tome da budem najbolja. To su lične stvari, a u to se ja ne mešam, isključivo svoja posla gledam, kao što sam to i dosada radila - poručila je Jovana.

NE ZANIMA JE KOLEGA Jovana Jeremić oštro prokomentarisala odlazak Milana Miloševića

Foto: ATA Images

 

- Imam mnogo posla, to je samo njegova stvar. Zamolila bih sve da me u 2023. više ne zovu za takve stvari, to nije Jovana Jeremić, Jovana predstavlja samo sebe, svoj uspeh i svoj jutarnji program - završila je voditeljka za Telegraf.

Podsetimo, Milan Milošević je bio učesnik prve sezone "Zadruge", a već od druge postao je i voditelj emisija "Pretres sa Milanom Miloševićem", "Pitanje gledalaca" , "Gledanje snimaka" i "Nominacija".

VRELA UDOVICA Nikolina Pišek u TANGAMA pomutila razum muškarcima, a onda ŠOKIRALA IZJAVOM (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Sneki

10.01.2023 14:38

Jovana,u pravu si,ali je šteta za tako dobrog voditelja da ode sa Pink-a,ali je možda u pravu ,jer tu dolaze da budu voditelji sa osnovnom školom.Čast izuzecima,tebi,Dušici,Darku i Marku.Kad čujem kreštavicu Šopićku,Sanju Stanković,Jelenu iz Smedereva,Milicu Kemez, odmah menjam kanal.Zar nema fakultetski obrazovanih voditeljki?Dozvolila si da te neobrazovana kreštavica Šopićka predstavi kao svoju koleginicu.Ljudiiiii tišeee ,to samo zna da kaže kreštavica. Bruka i sramota za Pink.

ja

10.01.2023 14:56

Djedovic joj je prijatelj tome je ona i kumovala .