JOVANA JEREMIĆ VAN SEBE, VRIŠTI IZ SVEG GLASA Morala je HITNO DA SE OGLASI, nije izdržala! (FOTO)
Foto: Alo!

Voditeljka Jovana Jeremić pokazala je na društvenim mrežama šta je dobila, a paketi su je potpuno oduševili.

Jovana Jeremić je, naime, vrištala od uzbuđenja dok je otvarala pakete sa poklonima.

JOVANA JEREMIĆ VAN SEBE, VRIŠTI IZ SVEG GLASA Morala je HITNO DA SE OGLASI, nije izdržala! (FOTO)

Foto: Nikola Todorović

 

- Stigli su pokloni iz inostranstva! Poklon kako mi dolikuje! To je kad ti neko pošalje sa ogromnom ljubavlju, onda to mora da pršti! Koliko te neko voli, toliko ti daje, sve drugo su laži i obmane slabih muškaraca! - kazala je Jovana u snimcima.

- Au! Jao, Bože! Mislim da znam šta je! Stani, stani... Pomozite mi, pomozite! Jao savršen je ranac, sa sve Svarovski kristalima! Ne, ne, ovo je ludilo! Znate li koliko košta ovaj ranac? Ludilo! Ovo je ludilo mozga, ovo je ludilo mozga, stvarno! - dodala je voditeljka "Pinka".

- Ovako nešto kupuje samo neko ko te voli, kraj! Jao... Evo ga i šampanjac, stani... Proseko i šampanjac! - oduševljavala se Jeremićeva.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (10)

Loading
Petar

10.01.2023 07:18

Njena inteligencija se kosi sa decom ometenom u razvoju.Ovom prilikom ne vredjam tu decu,jer su ta deca za doticnu Jeremic izmislili nivo....

Dejan

10.01.2023 07:54

Kad bih rekao da je seljanka uvredio bih dobre, vredne i radne domaćice sa sela. Ne znam kako ovo "čudo" nazvati! Žena nema ni trunke morala.

Goran

10.01.2023 08:09

Kakva je ovo spodoba ljudska,kao neki pacov.

Gruja-Bg

10.01.2023 10:54

Interesantna teorija o veličini ljubavi. "Ko ti više kupi, više te voli"... Ko kaže da ljubav nije na prodaju?

Divna

10.01.2023 11:24

Na kom nivou je zadruga? Kakav je tamo recnik I sta rade??Jovana je podigla gledanost a Dali se to nekom svida Ili ne nemora dagleda.Ne vidim razlog tolikim uvredama.Koji vokabular je imao baka praise pa ne videh da se neko toliko bunio.

Resko

10.01.2023 12:52

Apsolutno mi nije jasno dokle ce ova karikatura raditi na Pinku? Jos kada ono gleda gledanost...i najgledanija je...svasta!!! Bolje bi bilo da Zeljko to malo proveri i vrati ovu bolesnicu tamo gde i pripada...u psihijatriju. Licno puno osoba znam koji ne gledaju vise Pink upravo zbog nje..a dosta i zbog Sarape.

Ccc

10.01.2023 13:11

ZNAČI LEPO SE ŽIVI U INOSTRANSTVU !!,ČIM SVAKAKVIM SPODOBAMA ŠALJU POKLONE!! A" OVAMO" KUKAJU SVE SKUPOO,NE MOZE DA SE PREŽIVI!! MRŠ,NASI GASERII JOŠ DODJU PO POMOĆ KOJU DRZAVA DELI,CCCC?!!@