IDE IZ BEOGRADA Glumac je u Beogradu živeo kao podstanar, a sada je odlučio da promeni život iz korena: EVO ĆE MU BITI KOMŠIJE U NOVOM DOMU
Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Glumac Raša Bukvić određeno vreme u Beogradu živi kao podstanar, a sada je prema pisanju domaćih medija doneo odluku da sagradi montažnu kuću u Čortanovcima, selu koje pripada opštini Inđija.

Njegovo imanje se, kako piše Kurir nalazi u komšiluku Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića. Njih dvoje tamo imaju vikendicu.

Raša je inače rođen u Somoboru, a studirao je u Beogradu. Radio je u Parizu i Los Anđelesu, gde je snimio brojne filmove sa svetskim zvezdama.

IDE IZ BEOGRADA Glumac je u Beogradu živeo kao podstanar, a sada je odlučio da promeni život iz korena: EVO ĆE MU BITI KOMŠIJE U NOVOM DOMU

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

U Srbiju je odlučio da se vrati 2017. godine, kada je dobio ponudu za seriju "Besa".

- I posle 12 godina rada u Parizu nije bilo pošteno da nekom ovde uzimam prostor i da se vraćam. Sada kada sam se vratio, a jeste da i dalje donekle funkcionišem na relaciji Pariz-Beograd, ipak sam više koncentrisan na domaće tržište. Sada mi je ovde dete, pa ovde treba i da radim i bistvujem. U mom slučaju se pokazalo da je bilo pametno kada sam odlazio, a isto tako i kada sam se vratio -govorio je on ranije.

Glumac se vratio u Beograd i zbog ljubavi s koleginicom Marijom Bergam. Međutim, sada je ponovo slobodan, pa je odlučio da mu baza bude van metropole.

Inače, glumac ima stan u Parizu. Novac koji je zaradio od snimanja filmova uložio je u nekretninu s pogledom na Ajfelov toranj.

"GLUPO JE LAGATI" Glumac se razvodi, supruga iznela sve u javnost: ODLUKU NISAM DONELA SLUČAJNO, TEŠKO JE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading