RAŠIRILA NOGE I POKAZALA PREVIŠE Milica Dabović otišla korak dalje i  zgrozila javnost (FOTO)
Printscreen

 

Milici Dabović se, po svemu sudeći, dopalo da se gola prikazuje na aplikaciji Onli fans. U prilog tome svedoči novi set fotografija koje su procurele u javnosti.

Nekadašnja košarkašica, koja je šokirala kada je otvorilla sajt za odrasle na kojem se postavljaju eksplicitne fotogafije, otišla je korak dalje i na ovoj platformi objavila slike koje nikako ne priliče majci i predstavnici sporta i zdravog načina života za koji se zalagala.

RAŠIRILA NOGE I POKAZALA PREVIŠE Milica Dabović otišla korak dalje i  zgrozila javnost (FOTO)

Printscreen

 

Ona je u početku izazivala pažnju pozirajući u donjem vešu u izazovnom izdanju, a setom novih golih slika pokazala maltene sve.

Na fotografijama koje se uveliko šeruju na socijalnim mrežma se vidi kako nekadašnja košarkašica provocira. Na jednoj se grudima naslonila na visoku stolicu i raširila noge, a na drugoj je zategla tanga gaćice dok rukama drži bujno poprsje.

Podsetimo, Milica je od starta bila na meti kritika jer golišave i "bezobrazne" fotografije postavlja em na društvene mreže em na aplikaciji Onli fans. Ona se čak jedno vreme i povukla sa njih, ali je potom odlučila da se ne obazire na te kritike jer, kako je napisala, ne živi od njih i ne plaćaju račune.

SEKA DOŽIVELA ŠOK ! Aleksićeva ugledala svoju dvojnicu na nastupu, a evo kako je reagovala!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading