VELIKO PRIZNANJE Dragan Marinković Maca i njegova supruga izgubili trojke, a sada su odlučili da usvoje dete
Foto: Alo.rs

Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca želi da pored sinova Lava i Fjodo- ra, koje je dobio sa bivšim partnerkama, ima i ćerku. On i Jovana posle gubitka trojki nisu uspeli da dobiju dete, što im je velika želja, pa sada pokušavaju da usvoje devojčicu.

- Išao sam u Crnu Goru da se sastanem sa direktorom Doma za nezbrinutu decu. Prvo sam mislio da ću usvojiti dete iz Srbije, ali ovde je oko 10.000 ljudi podnelo zahtev dok je situacija u Crnoj Gori potpuno drugačija. Tamo smo već u proceduri, ali ne bih previše govorio o tome. Ima tu sijaset sastanaka i razgovora ne ophodnih da se stigne do kraja", rekao je Maca koji se posle strašnog gubitka čak tri bebe sa Jovanom sklonio u Hercegovinu kako bi to odbolovao, ali želja za detetom, biološkim ili usvojenim, nije ih napustila.

VELIKO PRIZNANJE Dragan Marinković Maca i njegova supruga izgubili trojke, a sada su odlučili da usvoje dete

Foto: Youtube/Printscreen

 

Podsetimo, Maca je jednom prilikom i otkrio da se Jovana jako lepo slaže sa njegovim sinovima.

- Jovana se divno slaže sa njima. Jovana zaslužuje da ima decu, nažalost, imali smo tu tešku situaciju, tako da će dati Bog da se nas dvoje ostvarimo kao roditelji. Ja bih dece 20, neće niko biti gladan. Moja životna želja najveća je da imamo 11 dece, fudbalski tim, da živimo u hacijendi. Nas 13 za stolom - dodao je Maca.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading