Aca Lukas
Foto: Printscreen/Foto: Massnori Josida

Aca Lukas dočekao je radno 2023. godinu, a pre početka izvođenja novogodišnjeg repertoara pesama, odvojio je vreme da porazgovara i sa pripadnicima sedme sile.

Proslavljeni folker je bio u prisustvu kolege, ali i jako dobrog prijatelja Ace Pejovića, te je zajedno sa njim sumirao utiske.

- Volim u Beogradu da sviram Nove godine, sjajno je, kao i svaki koncert. Za iduću godinu sam planirao spot i pesma sa Eminom Jahović, duet - rekao je Pejović.

NAPRAVIO NOĆ ZA PAMĆENJE Lukas otkrio svoje planove, pa priznao ko mu je prvi čestitao Novu godinu

Foto: Massnori Josida

 

- Sve pamtim u svakoj godini, neka godina je bolja, neka lošija. Bolji je bio koncert u novembru, dobar je bio i u aprilu, ali bolji u novembru, bila je bolja atmosfera - naveo je Lukas.

- Božić ću dočekati u Prijepolju, spuruga sprema kolač, večeramo, zajedno sa decom - istakao je Pejović, a onda je Lukas sve iznenadio, kada je progovorio o odnosu sa svojim najmilijim.

- 30 godina se samo sa mikrofonom ljubim za Novu godinu. Samo me je keva zvala čestitala mi Novu godinu. Juče sam podelio pare svima, tako da se sad ne javljaju - rekao je Lukas u emisiji Premijera Vikend Specijal.

Podsetimo, na Lukasovom nastupu bile su i naše poznate dame Stanija Dobrojević, Tamara Đurić, ali i Jovana Jeremić, za koju možemo slobodno reći da se najbolje provodila, ona je svo vreme đuskala, a u jednom trenutku je čak i prigrabila mikrofon.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading