ISPLIVALA STARA FOTOGRAFIJA VODITELJA Evo kako je Dragan Marinković izgledao u mladosti, KOMENTARI PLJUŠTE (FOTO)
Alo

Glumac Dragan Marinković Maca (54) vrlo je aktivan na društvenoj mreži Instagram, gde je jednom prlikom objavio fotografiju iz svoje rane mladosti.

 

 

- Žvot se sastoji od godina koje ne znače ništa, i trenutaka koji znače sve…"- stoji u objavi.

Pratioci su komentarisali Macinu fotografiju, pa su tako neki pisali: “Opa, sarajevska raja”,”Baš si bio medeni dečak”, “Jesi bio lep”...

Podsetimo, njegova dve decenije mlađa izabranica Jovana po zanimanju je frizerka, a uspela je da za samo nakon nekoliko meseci navede komičara da opet stane pred matičara, iako je nakon razvoda od poslednje žene dao obećanje da to više nikada neće učiniti.

- Ja sam moju ženu, moju Jovanu, oženio za vrlo kratak vremenski period. Mi smo počeli da se zabavljamo 8. septembra, a 14. januara smo obavili venčanje. Na njen rođendan sam je počastio, to je njoj značilo, taj papir. Ja sam napravio feštu na nekom splavu, nas desetak i dolazi frajer i kaže: "Dobar dan". Ona doživela dva vezana moždana udara i tu su kum i kuma... Meni taj papir nije ništa značio. Sad mi je predivan život - rekao je Maca jednom prilikom u emisiji "Magazin In".

SLUŠAM MILANOVE SAVETE Rada Manojlović otkrila koliko je bliska sa bivšim dečkom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mila

27.11.2022 23:58

Kompletan dasa. Ne mislim na fizicki izgled. Pametan, pazljiv, svestran