"PREPORUČUJEM ŽENAMA DA ŠIRE NOGE I DA SE SKIDAJU" Milica Dabović ne prestaje da šokira, PONOVO PROVOCIRA FOTOGRAFIJAMA
Printscreen/Hype

Milica Dabović  ne nprestaje da pozira oskudno odevena i da svojim pratiocima prezentuje telo.

Na kratkom snimku na Instagram storiju košarkašica pozira u jednodelnom kupaćem kostimu snimajući svoj odraz u ogledalu, a fokus je stavila na svoju golišavu zadnjicu, koju je u jednom trenutku okrenula.

Se*si pozu i stajling Milice Dabović upotpunilo je crveno svetlo u sobi, te dodatno raspalilo maštu muškarcima.

Dabović je inače nedavno iznenadila domaću javnost kada je odlučila da se pridruži stranici za odrasle - OnlyFans, gde joj pratioci uplaćuju novčanu naknadu kako bi gledali njene eksplicitne fotografije.

Instagram

 

Košarkašica trenutno na OnlyFansu ima više od 9.000 pretplatnika, što znači da mesečno zaradi više od 136.000 dolara, s obzirom na to da je mesečna pretplata 15 dolara.

Međutim, nedavno je istakla kako joj u ovom biznisu ipak "ne cvetaju ruže".

- Sve je slabiiji. Od toga nema više leba, kako sada da potrošim te pare što sam zaradila?! Da putujem, da uložim u neke dobre stvari. Tako da odoh na put da se odmorim pre rođendana, da završim knjigu - rekla je Milica Dabović za TV Prva.

Instagram

 

- Kao prvo, nisam gola, ne može se tako brzo i zaraditi novac. Ljudi su očekivali da sam gola, i da ću se prodati za male pare. Svašta se pisalo, ali ja nijedan intervju nisam dala. Da sam se ja opustila i da sam kao Anđela Veštica, koja zna znanje, ja bih zaradila te pare, ali ne bih mogla da spavam mirno i ne bih sutra mogla da se pogledam u ogledalo - kaže Dabović.

Uvrede i osude je ne pogađaju.

- Nebitan je biznis, bitan je život. Ja bih svakome preporučila ako možeš da se skidaš i da širiš noge, ja sam to probala, radi to ženska, samo napred, ja ću te podržati - kaže Milica Dabović.

JAVNO PREVARILA MUŽA! Skandal u emisiji "Magazin In": GOCA TRŽAN PRED KAMERAMA POLJUBILA 11 GODINA MLAĐEG MUŠKARCA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading