"NE VRAĆAM SE U KLUBOVE" Luna Đogani o povratku na muzičku scenu, POZNATI PEVAČI JOJ NUDE DUETSKE PESME!
Foto: Printscreen/Youtube

Luna Đogani proteklih godina tvrdila je da se ne pronalazi u muzici, a sada je priznala da je pesmu  ''Kontra'' dugo čuvala u fioci i čekala pravi momenat da je objavi.

- Ova numera je novogodisnji poklon našoj vernoj publici. Pesma je dugo stajala u fioci i mislim da je sad idealno vreme da je izbacim. Za sve ostalo ne mogu da pričam i planiram, jer za sada mi je ovako dobro - počela je Luna, i istakla da ne namerava da uskoro objavljuje još pesama.

- Nikada se ne zna, odlučila sam da radim ono što osećam i što volim, a to je svakako muzika. Izbacivala bih samo na naš kanal i to je dovoljno - smatra Đoganijeva.

Youtube

 

Duete joj nude odavno, ali Luna je trenutno fokusirana na porodicu  i sopstvene projekte, te se na nastupe po klubovima ne bi vraćala. Novim spotom za pesmu je prezadovoljna, budući da je u njemu statirao i njen izabranik, Marko Miljković.

- Imam ponude za duete odavno još, ali za to ne mogu ništa da garantujem. Nastupe ne planiram. Što se spota tiče, treba da se poklopi dobra ekipa, dobra energija i trud. Imala sam sjajnu ekipu i moram priznti da uopšte mnogo novca nije uloženo u spot, koliko je ljubavi i pozitive. Ponosna sam na svoj tim - otkriva Luna.

Pored mnogih lepih stvari, u protekloj 2022. godini Luna je doživela i gubitak bebe, a za kraj poručuje da sa porodicom i miru i sreći želi da završi ovu i dočeka narednu godinu, sa puno radosti.

- Novu godinu ćemo ove godine provesti u krugu prijatelja u kućnoj varijanti, baš tako želimu da završimo ovu godinu. Radujemo se sledećoj - zaključila je Luna Đogani za 24sedam.

"BIO JE NEISKUSAN, MLAD DEČKO" Alekandra Mladenović progovorila o vezi sa Urošem Živkovićem, IZNELA ŠOK DETALJE ODNOSA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading