"ŽAO MI JE ŠTO NISAM BILA TAMO DA SE OPROSTIMO" Ilda Šaulić kroz suze o Šabanovoj smrti, PEVAČICA PROGOVORILA O VEZI SA STARIJIM MUŠKARCEM
Pritnscreen

Ilda Šaulić je otvorila dušu, pričala o detaljima iz svog života koji nisu bili poznati javnosti te se u jednom trenutku i rasplakala.

Ona je najiskrenije pričala o velikoj ljubavi sa starijim partnerom zbog čijih se godina njeni roditelji nisu slagali sa njihovom vezom.

Ilda se dotakla i veoma bolne teme gubitka bebe te ispričala da se to desilo kada je počela korona. Otkrila je i u kom je mesecu tada bila i kako danas iz ove perspektive gleda na proširenje porodice.

Ipak, najbolnija tema koje su se profesorka Slavica Đukić Dejanović i Ilda dotakle je bila smrt oca Šabana Šaulića čija je Ilda bila mezimica. Pevačica nije mogla da zadrži suze te je iskreno ispričala da joj je žao što još jednom nije videla oca, u Nemačkoj gde je nastradao.

- Ja sam ostala u Beogradu sa mamom, Mihajlo, sestra i zet su otišli u Nemačku, eto žao mi je što nisam bila tamo da se sa njim oprostim, ako je uopšte moglo. Imali su mogućnost i da ga vide i ona (sestra, prim. aut) kaže: "Ilda on izgleda kao da spava" - rekla je potrešeno i u suzama Ilda prisećajući se tragedije koja je zadesila porodicu.

SLAVLJE U DOMU ZVEZDE GRANDA Pevačica objavila emotivnu fotografiju, A EVO O ČEMU JE REČ

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading