"MNOGI SE LAŽNO PREDSTAVLJAJU" Aco Pejović progovorio o masovnom varanju naroda: BOMBARDUJU NAS TIME!
Nikola Todorović/Alo!

Aco Pejović pobornik je zdravog života, međutim, kako kaže, ne podleže trikovima priučenih kvazistručnjaka. On isključivo veruje u sopstveni sud o tome šta je dobro i korisno, kako za duh, tako i za telo.

–Sve ove čuvene dijete kojima nas bombarduju i saveti kako da se pravilno hranimo, mogu jednostavno da se zamene postom. Post pomaže i duhovno i fizički. Ne kažem ja da su doktori neznalice i da ne treba da se poslušaju, kao i saveti nutricionista, ali istinskih. Ima ih mnogo koji se lažno predstavljaju. No, ja ipak smatram da je post blagotvoran i za dušu i za telo– iako bi voleo da se bolje snalazi u kuhinji, Aco priznaje da nije vešt u spremanju hrane:

Foto: Dino Pasalic

 

–Potpuno sam nevičan u kuhinji. Jesam vičan, ako treba da se vikne što kasni ručak (smeh). Zaista u kuhinju uđem samo da vidim šta ima za ručak. Voleo bih da znam da kuvam, ali nisam se u tome nešto uveštio ni dok sam živeo sam za vreme školovanja u Podgorici. Tada sam ponekad nešto i spremao sebi, ali to nisu bili nikakvi specijaliteti– rekao je pevač za Grand.

Maminu kuhinju odlično mu je zamenila vešta kulinarska ruka supruge, kojoj je u potpunosti poverio vođenje domaćinstva.

–Supruga je zadužena za sve to. Mi smo se tako podelili i kada je fizička aktivnost u pitanju, pa ja i najstarija ćerka ponekad skupa treniramo, dok se ostatak familije više umno troši, dakle, obavljaju i te umne poslove umesto nas– priznao je Pejović.

"TEŠKO MI JE DA TO URADIM" Baja Mali Knindža je bio brat Ksenije Pajčin, a postoji jedna stvar koju nikada nije uspeo da ostvari, KRAJIŠNIK OTKRIO NEPOZNATE DETALJE

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading