"RAZOČARAO SAM SE" Aco Pejović NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI o Emini Jahović, otkrio zašto nisu uspostavili saradnju!
Nikola Todorović/Alo!

Pevač Aco Pejović i pevačica Emina Jahović već dugo najavljuju duet. Spekulisalo se da do saradnje neće ni doći, ali sada je pevač otkrio o čemu se radi.

- Da, jesmo dugo najavljivali, ja sam i hteo da se to mnogo pre dogodi, ali Emina ima tu neke natalne karte, i veruje u to. Njena je pesma, pa sam pustio da ona sve odluči. Juče smo snimali spot i to čak 20 sati - rekao je on, pa otkrio da li on veruje u natalne karte.

- Mene to stvarno ne zanima, nemam ništa protiv toga, ali nisam stvarno u tome - istakao je pevač, a onda se dotakao teme vere i religije.

Printscreen/ Instagram

 

- Vera se ne otkriva, ona se usađuje. Ja se trudim da budem vernik. Za mene je to ljubav, praštanje, davanje, poverenje, na tome se zasniva. Nije vera u 3 reči ali nemamo sada vremena za to - pevač je potom prokomentarisao pobedu Hrvatske na Svetskom prvenstvu u Kataru.

- Oni su pokazali kako se to radi, ovo ne prigovaram našima, možda će neko pogrešno shvatiti, ali oni su pokazali kako se igra srcem za svoju zemlju - bio je iskren Aco, pa dodao da li se razočarao:

Foto: Dino Pasalic

 

- Jesam se razočarao, prosto krivo mi je jer nas oni dugo nisu obradovali, osim ovih kvalifikacija nema tu mnogo čega.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading