MIROSLAV ILIĆ U SPENSU Nastavlja se pevačeva proslava jubileja, počela i prodaja karata!
Kristijana Ćaćić

Nakon dva grandiozna koncerta povodom pedeset godina virtuozne karijere, velikan domaće muzičke scene, Miroslav Ilić u sinergiji sa Hype produkcijom najavljuje još jedan veliki koncert koji će se održati 4. marta 2023. godine od 20 časova u dvorani Spens u Novom Sadu.

Ulaznice su dostupne na Gigs Tix prodajnim mestima kao i onlajn na www.gigstix.com.

MIROSLAV ILIĆ U SPENSU Nastavlja se pevačeva proslava jubileja, počela i prodaja karata!

HypeProduction

 

Bard narodne muzike, Miroslav Ilić je davne 1972. godine započeo blistavu karijeru koja je od samog početka krenula uzlaznom putanjom i sada već broji milionske tiraže, priznanja i mnoštvo hitova poput: “Nije život jedna zena”, “Još te nešto čini izuzetnom”, “Vino točim a vino ne pijem”, “Ova noć”, “Jesen sedamdeset i neke”, “Lažu da vreme leči sve“, “Polomiću čaše od kristala”, ”Luckasta si ti”, “Božanstvena ženo”, “Voleo sam devojku iz grada”, “Pozdravi je pozdravi” i mnoge druge.

Spektakularan koncert Miroslava Ilića, 4. marta 2023. godine od 20h u dvorani Spens u Novom Sadu biće prava muzička poslastica za ljubitelje narodne muzike koji će imati priliku da uživaju u brojnim pesmama koje se smatraju evergreen hitovima na našim prostorima.

OVO JE BIVŠA ŽENA ŽELJKA MITROVIĆA Nju je ludo pre Željko Mitrović, rodila mu je dvoje dece! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading