VELIKI POVRATAK ŽENE ZA KOJOM SU MUŠKARCI LUDELI Zbog ljubavi se odselila iz Srbije, a sada je spremna da napravi pometnju!
Saška Rončević

Ova lepa plavuša koju svi preko 25 odlično znaju vraća se pesmom "Dvosed", kao i spotom za istu u kojem doslovno izgleda bolje nego ikada.

Na oduševljenje publike koja predugo čeka njen povratak, Suzana ističe da je ovo samo početak i da već mesecima vredno radi na novim pesmama koje će se naći na novom albumu.

-Mnogo sam uzbuđena i radosna zbog povratka. Tako doživljavam sve ovo, iako sam svih ovih godina radila i pevala. Nikada nije bilo reči o potpunom odstranjivanju muzike iz mog života, ali nisam ni bila prisutna i aktivna kao nekada - počinje Suzana.

VELIKI POVRATAK ŽENE ZA KOJOM SU MUŠKARCI LUDELI Zbog ljubavi se odselila iz Srbije, a sada je spremna da napravi pometnju!

Saška Rončević

 

-Ovo je pesma u kojoj predstavljam novu epohu u svom životu, koju prenosim u melodiju, što znači novi zvuk pesama, za razliku od prvog CD-a koji je bio u pop-rok maniru. Ovo je najava za album koji sledi na proleće. Već su snimljene skoro sve pesme u muzičkom studiju i ostaje da se iste ekranizuju kako bi publika imala pun ugođaj prilikom slušanja - objašnjava Tot.

Oni malo upućeniji u njen život i karijeru znaju da se Suzana zbog ljubavi i porodice koju je osnovala iz Beograda preselila u Crnu Goru. Udala se, rodila sina i maksimalno se posvetila porodici.

Za sve to vreme ona nije u potpunosti prestala da se bavi pevanjem, ali daleko je to bilo od prisutnosti i posvećenosti karijeri pre udaje i majčinstva. Ipak, i pored svega toga, dokaz koliko je bila voljena i tražena je brojna publika koja je sve ove godine verno iščekivala njen povratak. I vredelo je - plavuša moćnog glasa ponovo je tu, spremna da "hara" domaćom scenom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading