KRAJ JE! STOJA DONELA ŠOKANTNU ODLUKU: Pevačica ODLAZI, njeni van sebe, ne znaju šta se dešava!
Printscreen

Srpska folk pevačica Stojanka Novaković Stoja se, prema pisanju domaćih medija, iz Srbije seli u Hrvatsku!

Pevačica je odlučila da se preseli u Pulu, gde je već mesecima u potrazi za kućom u kojoj će živeti sa suprugom Igorom, koji je arhitekta po struci, pa joj on mnogo pomaže pri izboru nove nekretnine. Njih dvoje su sigurni u svoju odluku da život nastave na moru, ali dvoume se da li će kuću na Bežanijskoj kosi u kojoj su godinama živeli da prodaju ili da nastave da je izdaju, kao što su to i dosad radili, pošto su mahom živeli na imanju u Perlezu.

KRAJ JE! STOJA DONELA ŠOKANTNU ODLUKU: Pevačica ODLAZI, njeni van sebe, ne znaju šta se dešava!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Stoja i njen suprug duže vreme traže kuću gde će se preseliti. Ona je bila već dva, tri puta u Puli u kratkom vremenskom periodu da bi videla kakvih kuća ima u ponudi. Najverovatnije će se odlučiti za kuću u poznatom naselju Zelenika s veličanstvenim pogledom na more. Odluku o preseljenju su već doneli, to im je prioritet za narednu godinu. Njih dvoje sad samo razmišljaju o tome šta da rade s kućom na Bežanijskoj kosi - da li da je prodaju, pošto imaju nekoliko primamljivih ponuda, ili samo da je izdaju kao što su dosad radili, otkad su se preselili u Perlez. To imanje će svakako zadržati jer je Stoja jako vezana za njega i to se ne dovodi u pitanje - završava izvor.

Ipak, i pored toga, Stoja će nastaviti da se bavi pevanjem, pa će iz novog porodičnog doma ići na tezge i uveseljavati svoju publiku širom zemlje i regiona.

EVO KAKO JE ALEKSANDRA SUBOTIĆ SMRŠALA 28 KILOGRAMA: Postoji jedna ključna stvar, evo šta jede tokom dana!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading