"TO NIJE OPCIJA" Naša glumica se nakon udaje odselila u Kanadu, a sada je progovorila o braku i životu u inostranstvu: PROGRRAMIRANA SAM!
Foto: ATA Images

Glumica Sofija Rajović progovorila je o bračnom životu, promeni prebivališta, ali i životu u dalekoj Kanadi, u kojoj je provela poslednji period zbog supruga.

- Mnogo je mirnije i stabilnije, mnogo je bolje otkad sam se udala. Kada se stvari nameste, tada se udajte, devojke uvek sačekajte malo, ako treba! - nasmejala se Sofija, pa nastavila:

Printscreen

 

- Lakše je od kada sam se udala, jer imam izvanrednog muža. Jedina drama je bilo putovanje u Kanadu, ali sada se to okrenulo, jer će on dolaziti ovde u narednom periodu. Nikada pre toga nisam živela u Kanadi, tamo mi je sve hladno.

-Spontano je tamo skupa reč, nisam nikoga tamo upoznala niti imam potrebu za novim prijateljstvima. Tamo sam sva isprogramirana, trening, hrana, spavanje, briga o mužu. Jesam tamo više bila nego ovde u poslednjem periodu, ali da se konačno tamo preselim nije opcija - rekla je glumica u emisiji "Premijera".

Printscreen

 

Podsetimo, u februaru ove godine udala se Sofija Rajović daleko od očiju javnosti. Do danas nije pokazala partnera.

"LAŽNO SAM IM SE PREDSTAVILA, SLAGALA SAM DA SAM PUNOLETNA" Tea Tairović nikad iskrenije o početku karijere: "NISAM BIRALA SREDSTVA DA DOĐEM DO CILJA"

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading