ISPLIVALI ŠOK DETALJI Baka Prase naplaćuje slikanje sa fanovima?!
Printscreen

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, zbog mnogih skandala koje je napravio u poslednje vreme očigledno se našao u finansijskoj krizi, pa je rešio da svoj budžet popuni novim biznisom.

I to ne bilo kojim, već naplaćivanjem fotografisanja sa svojim fanovima i to, da skandal bude veći - onim najmlađim.

ISPLIVALI ŠOK DETALJI Baka Prase naplaćuje slikanje sa fanovima?!

Foto: Alo ilustracija

 

Kako navodno mediji saznaju od izvora koji je prisustvovao neprijatnoj situaciji, kod Ilića više nema ništa "za džaba", pa odnedavno za slikanje s pratiocima traži 50 evra.

- Od kada su ga skoro svi sponzori napustili, Baka se dovija da dođe do novca kako zna i ume. Bio sam prisutan kad mu je nedavno na Vračaru prišao jedan dečak i zamolio ga za fotografiju. On mu je mrtav hladan na to odgovorio: "Može, ali to košta 50 evra!" Dete se zbunilo, mislilo je da je to šala i primaklo mu je telefon, na šta ga je on odgurnuo i rekao da prvo plati i da se ne šali. Pošto niko od dece nema toliki novac kod sebe, odmah je produžio dalje, a mali fan je ostao u šoku. Mi stariji koji smo se našli u blizini nismo mogli da poverujemo da je toliko bahat i bezobrazan. Sramota - završava izvor za Kurir.

ISPLIVALI ŠOK DETALJI Baka Prase naplaćuje slikanje sa fanovima?!

Foto: Vladimir Marković

 

Podsetimo, jutjuber u poslednje vreme ređa skandal za skandalom. Nakon što je nedavno dobio prekršajnu prijavu zbog nedoličnog ponašanja i vređanja koje se desilo na javnom mestu pred policajcima i novinarima, Ilić je opet došao u sukob sa zakonom, pa je nedavno vikao na komunalce, seo u kola i pobegao pre dolaska policije.

OSTALA SAM BEZ SUPRUGA Snežana Đurišić progovoila o privatnom životu, pa spomenula Vanju

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading