BAHATIM PONAŠANJEM DOVEO DO OVOGA Baka Prase izgubio sva sponzorstva, otkačili ga svi
Printscreen

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, koji je izgubio skoro sve sponzore posle skandala koji je imao sa Željkom Mitrovićem, rešio je da otvori nekoliko auto-perionica u Beogradu na nagovor oca Nenada Ilića.

Naime, jutjuber je nekoliko puta do sada saslušan u policiji zbog toga što je u svojim sadržajima plasirao korišćenje psihoaktivnih supstanci i brutalno internet-nasilje.

Foto: Vladimir Marković

 

Navodno, Ilić je deo novca koji je imao na računu u banci odranije rešio da uloži u tri objekta da bi mu to bio siguran izvor zarade.

- Sam je sebi dao autogol kada se nedolično ponašao ispred policijske stanice pred novinarima i licima u uniformi kada je pokazivao srednji prst i vikao. Sva sponzorstva koja je imao do tada, pored pregleda na jutjubu, bila su mu glavni izvor zarade, a sada tu ne kaplje novac - otkriva upućen izvor blizak influenseru.

- Iliću je otac Nenad rekao da treba da misli na vreme i da je bolje da ima siguran izvor prihoda umesto što se oslanja na nove ugovore sa sponzorima. Bogdan misli da će uskoro opet da dobija novac za reklamiranje jer je uspeo da povrati Jutjub kanal, ali ponuda još nema. Tako je, na kraju, rešio da posluša oca, pa je razgledao lokale po gradu - kaže sagovornik.

- Ilića čeka još odlazaka u policiju jer ima dosta tužbi. U poslednje vreme se primirio, ali je zapisano sve šta je radio.

OPAMETILA SAM SE Goca Božinovska progovvorila o najvećoj intimi

 

Komentari (0)

Loading