OSTALA SAM BEZ SUPRUGA Snežana Đurišić progovoila o privatnom životu, pa spomenula Vanju
Ataimages

Legenda narodne muzike Snežana Đurišić već godinama uživa u skladnoj vezi sa ginekologom Vanjom Miloševićem, s kojim je stupila u romansu nakon smrti supruga.

Ona je u emisiji otkrila da kada joj je preminuo suprug nije ni mogla da zamisli drugog muškarca pored sebe, ali se ubrzo sve promenilo.

OSTALA SAM BEZ SUPRUGA Snežana Đurišić progovoila o privatnom životu, pa spomenula Vanju

Foto: Massnori Josida

 

- Ja sam ostala bez supruga, tako se dogodilo da sam posle neke tri godine, četiri počela da razmišljam kako bi trebalo da izgleda čovek sa kojim bih eventualno mogla da živim i nisam imala odgovor na to pitanje.

- Onda sam rekla, Bože moj, tu sam, ako se desi hvala, ako se ne desi, opet hvala. I desilo se. To je drugačija ljubav od one koju sam imala, vrlo me ispunjava i drži, hvala Bogu i hvala Vanji. Uvek će biti ljudi koji će da kažu, ona je matora za to, ili je premlada za ono, živi za ono, ima unuke. Ma imam sebe i svoj život, a moja deca da su živa i zdrava - rekla je Snežana.

Pevačica je u jednoj emisiji govorila o svom odnosu sa poznatim doktorom. Kako se u javnosti šuškalo da se slavni par rastao, Snežana je demantovala sve navode.

- Vanja i ja smo dobro, živi i zdravi, volimo se kao prvog dana. Ništa se nije desilo, kako je bilo na početku, tako je i sada - rekla je pevačica za Kurir.

SVI SE PITAJU SAMO JEDNO Istetovirala se ćerka Harisa Džinovića i to baš na nezgodnom mestu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading