OVO NIKO NIJE ZNAO Glumac progovorio o saradnji sa Lepom Brenom, Bule otkrio sve tajne sa snimanja filma "Hajde da se volimo"
Foto: Alo/ilustracija

Svetislav Bule Goncić prisetio se saradnje s Lepom Brenom u filmu "Hajde da se volimo".

- Nezaboravna su mi bila druženja sa Lepom Brenom i "Slatkim grehom" dok smo snimali film "Hajde da se volimo".  Lepa Brena je bila sjajan saradnik. I danas kada se sretnemo prisetimo se tih trenutaka. Bila su to nezaboravna druženja sa Lepom Brenom i celim njenim bendom. Mnogi tada nisu znali da je Lepi Bora odlično svirao gitaru, a ja sam imao prilike da ga slušam uživo kako to radi - kaže Bule i dodaje da se uvek kroz šalu seti scene iz film au kojoj je bio prerušen u Brenu.

TANJUG / DRAGAN KUJUNDZIC

 

- Za taj kostim mi je neke od svojih stvari pozajmila Brena, a neke su morali da mi naprave poput cipela jer nosim broj 45 pa nisam mogao da uđem u njene - priseća se Goncić.

Nekoliko godina pre toga, Bule je zajedno sa Sonjom Savić zablistao u filmu "Šećerna vodica" koji je postao pravi dragulj naše kinematografije.

- U tom filmu sam dobio ulogu na Sonjino insistiranje, ona je ubedila reditelja Batu Prelića da mi da ulogu njenog partnera. Zahvalan sam joj zbog toga. To je bilo divno vreme, a tada nisam bio toga svestan - kaže glumac.

U jednoj od scena Sonja i on su potpuno nagi, a glumac kaže da uopšte nisu imali tremu zbog toga.

- Nismo imali nikakav problem zbog te scene jer smo se nas dvoje poznavali još od sedme godine života, bili smo kao brat i sestra. Više je problem imala ekipa oko nas jer su mislili da nam je neprijatno. Sećam se da nam je reditelj u tom trenutku doneo flašu viskija da se opustimo, što smo mi prihvatili iz potpuno drugih razloga, ali je dobrodošlo u tom trenutku - kaže Bule.

- Jeste, ljudi i danas pamte Čarlija. Na snimanju je bilo veoma uzbudljivo, a Bata Živojinović bio je glavni inicijator smešnih i zabavnih situacija. Tu je bula i divna Radmila Savićević sa kojom je bilo čast raditi - ističe glumac.

PUKAO MILION DOLARA! Leon na spot za novu pesmu dao neverovatnu svotu novca, reper poručio: OČEKUJTE NEOČEKIVANO! (VIDEO)

 

Komentari (0)

Loading