PUKAO MILION DOLARA! Leon na spot za novu pesmu dao neverovatnu svotu novca, reper poručio: OČEKUJTE NEOČEKIVANO! (VIDEO)
Promo

Jedan od najpoznatijih repera u Srbiji, Leon,posle dužeg vremena rešio je da objavi novi duet pod nazivom ,,Mili Mili“ za koji je iskeširao, ni manje ni više, nego milion dolara.

Naravno, reč je o lažnim novčanicama koje je koristio za potrebe spota, a koji je danas ugledao svetlost dana na platformi You Tube i za vrlo kratko vreme osvojio srca publike.

Po svemu sudeći pesma će biti veliki hit, a tim povodom pozvali smo Leona koji nam je otkrio da se u njegovoj muzičkoj kuhinji kuva još nekoliko iznenađenja.

PUKAO MILION DOLARA! Leon na spot za novu pesmu dao neverovatnu svotu novca, reper poručio: OČEKUJTE NEOČEKIVANO! (VIDEO)

Promo

 

- Posle nešto više od pola godine sam rešio da obradujem svoju publiku jednom bržom pesmom, koja je ujedno i prvenac na mom novom albumu koji nosi naziv ,,Bara“. Ono što sam naumio da objavim u bliskoj budućnosti iznenadiće mnoge. Jedva čekam. Očekujte neočekivano – rekao je reper.

 

 

"KIKA NEĆE IMATI MIRA DOK SE NE SAZNA ISTINA O NJENOJ SMRTI" Nataša Đukić u emotivnoj ispovesti za Alo! otkrila javnosti nepoznate detalje jutjuberkine smrti

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading