POSTAO UGOSTITELJ Mirko Šijan otvorio kafić, uložio bogatstvo u renoviranje, OTKRIVENI SVI DETALJI!
Foto: Printscreen/instagram

Mirko Šijan rešio je da se baci na ugostiteljstvo i sa najboljim drugom otvorio kafić na Čukarici. 

Kako izvor blizak ovom kontroverznom momku otkriva, Šijan je dobio veliku podršku majke Goce Božinovske , a u renoviranje lokala uložio je veliku sumu novca.

- Mirko je oduvek želeo da otvori svoj lokal kako bi imao sigurnu zaradu, a kada mu se ukazala prilika da preuzme kafić od jednog svog poznanika, prihvatio je bez razmišljanja. Pozvao je prijatelja i pitao ga je da li želi da mu se pridruži. Dogovorili su se oko podele poslova, a potom angažovali tim koji je kroz dve nedelje potpuno renovirao prostor - kaže izvor i otkriva da se Gocin naslednik pokazao odlično u novom biznisu. 

Foto: Printscreen/instagram

 

- Iako nije bio siguran da će mu posao krenuti, pokazao je da se odlično snalazi. Često i sam ode u nabavku i brine se o finasijama iako ima menadžera. Osim toga, njegova trudna verenica mu pravi društvo i nema dana da oni bar na nekoliko sati nisu u lokalu sa svojim prijateljima - zaključuje izvor za Alo.rs.

Kako bismo proverili informacije do kojih smo došli, kontaktirali smo sa Mirkom koji nije želeo da komentariše papreno ulaganje u novi lokal. 

- Istina je da sam otvorio lokal sa dobrim drugom, ali zaista ne bih pričao o troškovima i zaradi - rekao nam je Šijan.

NEKADA JE ŽIVELA U BEDI, A ONDA SE DESIO OBRT: Udata je za jednog od najboljih frajera, nema šanse da pogodite koja je pevačica u pitanju! (FOTO)

Komentari (0)

Loading