"NE TREBA MI GINEKOLOG, OČUVANA MI JE!" Goca Božinovska šokirala javnost iznoseći svoju INTIMU, nećete verovati šta je još priznala!
E-stock

Privatni život Goce Božinovske oduvek je bio izložen javnosti, naročito kada je bila u vezi sa kompozitorom Radetom Vučkovićem, sa kojim ima ćerku Jelenu, a potom i pokojnim mužem Zoranom Šijanom, sa kojim je dobila Mirka i Bojanu.

Naime, Božinovska tvrdi da je dugo vremena sama, a sada je otkrila zbog čega kao njena koleginica Snežana Đurišić nije zavela ginekologa.

- Ona je našla ginekologa, a meni najmanje treba ginekolog. Meni treba doktor za glavu. Neki neurolog, da reši problem u mojoj glavi. Jedino sam dobro po ginekološkim stvarima - rekla je pevačica i dodala.

Alo

 

- Ona stvar mi nije pohabana, garažiram je dobro, očuvana. Niti idem na botoks, niti ubruzgavam koješta. Eto, kao da sam se zamrzla. Genetika je čudo - rekla je Goca.

Na pitanje kakav bi to muškarac nju osvojio, Božinovska je otkrila:

- Ne, po pravilu žensko ide kod muža, a kad sam ja u pitanju, ne znam kakav bi taj trebalo da bude, jedino neki slepac slepački koji nema gde. Posle toliko godina sam se opametila - rekla je Božinovska.

JEZIVA SMRT POPULARNE INFLUENSERKE OBAVIJENA VELOM TAJNE: Završila sa rupom u glavi, njena porodica van sebe!

 

Komentari (0)

Loading