NEKADA JE ŽIVELA U BEDI, A ONDA SE DESIO OBRT: Udata je za jednog od najboljih frajera, nema šanse da pogodite koja je pevačica u pitanju! (FOTO)
Printscreen

Ona je kao mala ostavljena u sirotištu. Kada je napunila godinu dana, njena majka je jedva sastavljala kraj sa krajem, pa je bila primorana da zbog nemaštine ćerku ostavi u sirotištu u Zvečanskoj.

Otac ju je po rođenju napustio, i to mu nikada nije oprostila. U dvorištu gde je odrasla danas je smeće na sve strane, trošna kuća, oronuli zidovi i drvena vrata.

Printscreen

 

– Kada sam prve pare zaradila ja sam otišla i kupila pet parfema, od sreće, od radosti što uopšte imam te pare i što mogu da kupim. Ne jedan, nego kao pravo “seljače”, pet komada – rekla je Vesna.

Pevačica redovno sa svojim pratiocima deli snimke kako pleše i peva, a neretko im otkrije i neki deo svoje intime.

Tako su pre izvesnog vremena od nje tražili da im pokaže kako je izgledala u mladosti, a ona im je tu želju rado ispunila.

– Vi ste meni oboje top, ali veća faca bi bila da pokažeš sebe iz perioda ’90-ih godina, pa onda i Đoleta – napisali su joj njeni pratioci.

– Nisam sigurna da sam bila “ta devojka” ’90- ih, ali evo i mene – odgovorila je Vesna Đogani, a onda objavila niz svojih fotografija iz mladosti.

Printscreen

 

Podsećamo, ona je već dve decenije u braku sa denserom Đoletom Đoganijem koji je od nje stariji 20 godina, ali to za njihovu ljubav nije predstavljalo nikakvu prepreku. Njih dvoje imaju sina Adrijana i ćerku Lauru, dok Đole iz braka sa pevačicom Slađom Delibašić ima dve ćerke: Silviju i Marinelu.

ZBOG DEČKA ODUSTAJE OD ZADRUGE Otkrivamo sve detalje veze Stanije Dobrojević, EVO KO JOJ JE DEČKO I ČIME SE BAVI

Komentari (1)

Loading