ENA POPOV SE HITNO OGLASILA U VEZI RAKA: Morala je da reaguje, ne sme više da čeka!
Printscreen Instagram

Voditeljka Ena Popov ne pojavljuje se često u javnosti, udala se i rodila dve ćerkice koje su joj centar sveta.

Naime, Ena Popov je sada poslala važnu poruku ženama i ličnim primerom apelovala na važnost preventivnog pregleda dojki.

Svesna stravičnih statističkih podataka po kojima svaka osma žena u Srbiji tokom života oboli od karcinoma, a godišnje njih oko 1.670 izgubi bitku, majka dve devojčice oglasila se na Instagramu.

Printscreen Instagram

 

- Lepi moji, sad nešto razmišljam, kako sam pokrenula temu "korekcija grudi estetskom operacijom", uvidela sam da je prvi korak pre bilo kakve odluke pregled grudi. Taj pregled sam uradila pre malo više od godinu dana i shvatila sam, da nisam ovih dana sa vama pričala na tu temu, ne bi mi palo na pamet u narednom periodu da odem na pregled. Obaveze oko porodice, posla, rođendani... i, hop, ne okreneš se, prođe pola godine, a to nikako nije dobro!

- Zakazala sam pregled za sledeću nedelju, a želim da ova objava ostane zauvek ovde kao podsetnik svima vama da ni slučajno ne zaboravite na važnost preventive kada je reč o zdravlju. Da bi mogle da volimo, radimo, stvaramo, uživamo, odmaramo, radujemo se, budemo srećne i spokojne, prvi i najvažniji uslov je da budemo zdrave. Volite se i pazite na sebe - napisala je Ena na Instagramu.

OVO JE PRVA ŽENA VOJINA ĆETKOVIĆA: Slomio joj srce, a onda je zaveo MINISTAR, tek da vidite kakva je lepotica! (FOTO)

Komentari (0)

Loading